Grillad Citrus Prime Rib

Den orangefärgade marinaden i detta recept tenderar inte bara den främsta revbenet, men lägger också till mycket god smak. Ta det ut ur marinaden och lägg det på grillen för att sakta bräda med en räcka rökig smak för att göra detta till den bästa prime ribben som du någonsin har haft.

Vad du behöver

Hur man gör det

Blanda alla ingredienser, utom rost, i en mediumblandningskål. Med en gaffel, piercera hål i stek och placera i en stor återförslutbar plastpåse. Häll marinade över grillat, tätningspåse och låt marinera i kylskåp i 2-4 timmar.

Förvärm grillen för medium-låg värme. Ta bort kött från plastpåse och reservera marinaden. Lägg till träflis enligt tillverkarens rekommendationer. Placera revbenet på grillstället.

Var noga med att ha en dropppanna fylld med en tum vatten under. Koka i 2 1/2 till 3 timmar, tillsätt fräscha träspånar var 30: e minut och borsta med reserverad marinaden under de första 1 till 1 1/2 timmars tillagningstiden. Leta efter en intern temperatur på 135 grader F / 60 grader C för medium sällsynt eller 145 grader F / 65 grader C för medium. När du är färdig, ta bort grillen från grillen och låt den stå i 10-15 minuter innan du huggar ut.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 844
Totalt fett 42 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 19 g
Kolesterol 285 mg
Natrium 822 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 93 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)