Läcker och lätt Crockpot middagsmeny till jul

Låt din långsam-kokare göra semester måltiden

Nästan hela denna meny lagar mat i din crockpot, så du får inte bara perfekta resultat för din middagsfest, men tiden du måste spendera i köket är kraftigt minskad. Du behöver ett par större långa kokar, plus en liten för efterrätten, så om du inte har flera crockpots kanske du vill börja fråga om att låna några.

Centrera i denna meny är Rouladen, ett ömt och smakfullt biffrecept fullt av underbar fyllning som är rökig, kryddig och lite söt.

Baby morötter lagar sig rätt tillsammans med köttet, så att de absorberar smaken och är krämig och öm. Scalloped crockpot potatis är den perfekta milda sidrätterna för denna tyska huvudrätt, som kompletterar varandra perfekt. Och färsk jordgubbspinatsallad är det perfekta, coola komplementet till den rika huvudrätten och bordsskålen. Två desserter är alltid en bra idé för en semestermåltid - dina gäster kan nibble på kakorna eller doppa i chokladfonduet från tid till annan medan de dricker ett eftermiddagskoffe eller en cocktail.

Crockpot Beef Rouladen

Denna klassiska tyska maträtt är perfekt för semestern. Tänk dig att komma hem till aromen! Stycken rundbiff är platta, fylld med en blandning av bacon, lök och dillpipor. Buntet rullas upp, binds och kokas i crockpotten i sex till sju timmar tills smältande anbud. Barn morötter laga mat tillsammans med köttet och lägger till en annan grönsak i din meny utan att lägga till mer arbete.

Crockpot Scalloped Potatis

Potatisar, tillsammans med smör, mjöl, mjölk och ost, gör denna maträtt super lätt - och den har också en fantastisk smak och konsistens. Scalloped potatis anses vara något av en fancy sidokål-ingen kommer att tro att du gjorde dem i din långsamma spis!

Jordgubbspinsacksallad

Nej, denna sallad är inte gjord i crockpotet (finns det någon?), Men det är snabbt och enkelt och gott också.

Du kan vanligtvis hitta riktigt bra jordgubbar på marknaden denna årstid, och spenat är tillgänglig året runt. Salladens färskhet kompletteras med den söta och smarta dressingen (som innehåller lite kanel). Dessutom är den röda och gröna färgkombinationen perfekt för julbordet.

Crockpot Chocolate Fondue

Denna läckra chokladsås kan laga mat i din crockpot medan du äter middag. Dyk sedan in med hjälp av frukt, kakor och kuber av kaka för doppning. Detta recept kräver tre olika sorters choklad men du kan bara använda en om du vill. Servera fonduet rätt i crockpotten, eller du kan överföra den till en fonduepanna.

Old Fashioned Sugar Cookies

Vad är den perfekta julmiddagen desserten? Julkakor, förstås! Dessa sockerkakor kan dekoreras för semestern eller lämnas vanligt (för att dyka in i fonduet!). Gör en stor del degen före tid och frys det extra som ska användas under hela säsongen. Sätt undan en dag före julmiddagen för att få barnen att dekorera kakorna.