Kyckling och Zucchini Skillet Med Pasta

Köpt Alfredo sås gör denna maträtt en relativt lätt och bekväm förberedelse, och kombinationen av kyckling, korg och tomater är utsökt.

Använd gärna din egen hemlagade Alfredo sås eller en annan ostsås som du kanske föredrar. Servera kycklingen med ett garnering av färsk riven eller strimlad parmesanost.

Vad du behöver

Hur man gör det

Lägg en bit plastfolie över ett kycklingbröst och pund försiktigt att platta något till en jämn tjocklek. Upprepa med de återstående kycklingbrösthalvorna.

Kombinera mjölet, Cajun kryddor, 1/2 tsk salt och en pepparkaka. Skaka kyckling i mjölblandningen.

Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelhög värme; tillsätt kyckling och koka i ca 5 minuter på varje sida tills det är brunat.

Ta bort kyckling till en tallrik. Tillsätt zucchini och sautera i ca 2 minuter. Tillsätt citronjuice och kycklingsbuljong i stekpannan, tillsammans med den brunade kycklingen. Täcka och simma över medium-låg värme i cirka 15 till 20 minuter, eller tills kyckling kokas igenom. Juicer bör springa klart när kycklingen är genomborrad med en gaffel.

Tillsätt tomaten kilar, rostad rödpeppar och Alfredo sås. Rör om att kombinera ingredienser. Fortsätt tillagning tills det är varmt och bubbligt. Smak och justera kryddor.

Servera med varm kokad pasta.

Mer Kycklingbröd Recept

Rostad vitlök och oregano kycklingbröst

Easy Chicken Parmesan

Honung Bakade Kycklingbröst

50 enkla kycklingrecept

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1435
Totalt fett 81 g
Mättat fett 21 g
Omättat fett 35 g
Kolesterol 418 mg
Natrium 1,143 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 5 g
Protein 138 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)