Kvalitet tyska köksprodukter och verktyg

Du kanske tror att hela världen har tillgång till samma goda köksredskap, men du kommer att bli förvånad. Det finns några matlagningsprodukter som amerikaner excel på att producera; Kökshjälpblandare och utomhusgrillar kommer i åtanke. Men för ren matlagning, vänd dig till de schweiziska och tyska tillverkarna. Här är en kort lista över saker som du kan vilja prova och varför de är överlägsen.

Kastruller och stekpannor

I USA verkar toppen av linjen vara Farberware, Calphalon och Revere, som är alla anständiga produkter.

Problemet är, vid något tillfälle i vår historia, det blev ett kvalitetsmärke att ha nitar på insidan av pannan. Detta är helt enkelt inte nödvändigt. Det är svårt att rengöra och är en utmärkt plats för mikroorganismer att gömma sig. Tyska och schweiziska kokkärl har inte dessa nitar. Dessutom är deras kokkärl vackra. De flesta av dem kommer att arbeta med platta kakor, vilket betyder att deras bottenyta är väldigt platt.

Tryckkokare

Tyska tryckkokare är mer utvecklade än sina amerikanska motsvarigheter. De har två eller flera tryck eller temperaturer som du kan laga mat på, vilket är bra för ömma grönsaker.

Om trycket går högre har de en automatisk ångavgivning, för att sänka temperaturen efter eget val. De har också en säkerhetsspärr så att du inte kan öppna dem innan trycket är nere, och deras ventiler är enklare att rengöra. Tillverkare som kan hittas för försäljning i USA är:

brödrostar

Alla brödrostar gör samma sak och det är svårt att veta vad du får innan du kopplar in dem. Vilka brödrostar som säljs i Europa har att vi inte är en liten sak som kallas croissant eller "Brötchen" rack. Denna rack sitter ovanpå brödrosten och du kan värma dina frukostrullar utan att sätta dem i en ugn. Genial! Den enda vi hittills hittat i USA är DeLonghi # DTT900.

knivar

Efter att ha köpt alla typer av billiga knivar är Zwilling JA Henckels från Solingen, Tyskland bara bäst att hålla en kant och hur de vägs. Köp inte den billigaste, gå medellång till toppen av linjen. Den goda nyheten är att du verkligen behöver bara två knivar för ett helt kök.

Kaffemaskiner

För automatiska dropp kaffebryggare är tyskarna inte ute framför. Det beror på att de outsourcar de små maskinerna och utan tyskt utförande, du kan lika bra köpa något.

Automatiska espressomaskiner är en annan historia. Tillbringa tillräckligt med pengar och köpa en maskin tillverkad i Schweiz eller Tyskland, som inkluderar modeller från Bosch, Miele, Jura AG eller Solis. Om du älskar starkt kaffe kan det här vara din ultimata investering. Vissa av dem kommer till och med att byggas in i ditt köksskåp.