Kinesiska Grillspareribs - Honey Garlic Spareribs

Honung och vitlök gör en intressant smakkombination. Detta recept på honungslökspareribs serverar 6 - 8

(Obs: Förberedelsetiden inkluderar marineringstid för spareribs)

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Om du använder fläskskott, skärs i 3/4-tums längsgående remsor, trimning av en del av fettet. För spareribs, lämna i stora plana bitar och skär i enskilda revben efter tillagning.

2. Placera fläskskålen eller spareribs i en grundskål. I en liten skål, kombinera marinade ingredienser.

3. Tillsätt blandningen till köttet och marinera i kylskåpet, täckt, i 2 timmar. Vrid ibland för att köttet är helt belagt.4. Förvärm ugnen till 350 grader Fahrenheit. Linje 1 eller 2 kakor med aluminiumfolie. Placera ett ställ på kakan och placera fläsket på stället. Skaka fläsk i 30 minuter.

5. Borsta med honungs- och vattenblandningen, vänd om och borsta den andra sidan, och steka sedan i ytterligare 25 till 30 minuter, eller tills revbenen börjar börja krympa och den inre temperaturen når 160 grader Fahrenheit. Avlägsna och kyla kort före servering.

* Om fläsken inte lagar tillräckligt snabbt, kan du smaka köttet i ca 5 minuter innan du vrider dem.

variationer

För en mer garlicky smak, tillsätt extra vitlök när du borstar fläsk med honung. Om du behöver ersättning för honung, försök använda brunt socker.

Kinesiska receptindex

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 599
Totalt fett 29 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 188 mg
Natrium 562 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 1 g
Protein 53 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)