Jewish Beef Brisket Recept

Det här judiska biffbrisketreceptet producerar en gaffel-köttbit som omges av braised grönsaker .

I gamla dagar rensade kvinnorna sina hus hela dagen på fredagen förberedelse för sabbaten, som är från solnedgången på fredag ​​till solnedgång på lördag. De behövde laga något som inte krävde mycket att titta på och skulle värma upp igen nästa dag när inget arbete, inte ens matlagning, var tillåtet. Ange nötköttet - en köttbit som passar för en lång, långsam kock.

Receptet är från Marlene Rothenberg från Munster, Ind.

Kolla in det här Brisket Receptet från matmaven Joan Nathan, som fungerar lika bra på biffbrisket som det gör på köttfärgen.

Och räkna inte ut biffbrisket för ett annat tillfälle än Shabbos. Långsamt kokta kött är det perfekta valet för underhållande. Medan det valfria proteinet avslutar sin sista timmes eller halvtimme matlagning och vilar sedan i ytterligare 30 minuter eller så kan du njuta av dina gästers önskemål, och en cocktail om så önskas, medan middagen bubblar bort utan rädsla för att brinna.

Om du planerar det rätt, kan rätterna förberedas i förväg och värmas eller nukes i mikrovågsugnen i sista minuten. Kom ihåg att låta dina gäster hjälpa. De vill verkligen och det kan vara en gudstjänst. Om du är persnickety om hur sakerna ser ut eller kokas och presenteras, spara bordsinställningen för smörfingervänner.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 325 grader. Lätt täcka en stor stekpanna med matlagningsspray. Säsongbrisket med peppar, paprika och vitlök. Placera den feta sidan upp i den färdiga panelen.
  2. I en stor skål eller kruka, kombinera soppa och sås blandar med grönsaksjuice och två grönsaksjuiceburkar med vatten, blanda väl. Tillsätt till grillpanna, häll över kött. Täck och koka 2 timmar.
  3. Tillsätt grönsaker för att panorera, täcka och steka 1 timme längre eller tills köttet är gaffel tenderat. Låt köttet svalna helt. Skiv mot kornet och värm upp i pannan juice.
  1. Obs: Att laga köttdagarna framåt gör det möjligt att sitta i dess juice för bättre smak. För att underlätta skivning, frys upp brisketten. När du är redo att tjäna, tina lite och skiva. Uppvärmning i reserverad pan juice.