Italiensk Korvssås Pastasås

Denna italienska korvspastasås tillverkas genom att bryna italiensk korv och sedan simma i en färsk tomatsås.

Avsikten är att du skulle använda mark italiensk fläskkorv kött (inte korv i ett hölje), antingen varmt eller mildt och laga det som du skulle laga nötkött.

Men om du ville använda italienska korv i höljet, skulle du först bruna dem i en stekpanna, lägg sedan till en kopp vatten och simma, täckt över låg värme i 20 minuter eller så tills korven är kokta alla väg igenom. Skär sedan korven och lägg dem till såsen i steg 6.

Såsen kräver två 28-oz. burkar med hela tomater, men du kan ersätta krossade tomater, tärnade tomater eller tomatpuré.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm olivoljan i en stor, tungbottenpanna i en minut över medium värme.
  2. Tillsätt lökarna och morötterna och smör lite tills löken är genomskinlig men inte brun.
  3. Tillsätt tomaterna och vitlöket. Koka upp och koka i 30 till 45 minuter, avtäckt, tills såsen är något reducerad. Om du vill kan du använda en träsked att bryta upp hela tomaterna medan såsen simmrar.
  1. Skär den italienska korven och brun den i en separat stekpanna i en liten mängd olja. Avlägsna från värme, dränera och lägg åt sidan.
  2. Avlägsna från värme och passera genom en livsmedelsfabrik eller puré i en matberedare tills det är smidigt, arbeta i partier om det behövs.
  3. Återgå såsen till kruken, tillsätt den bruna korven och låt sjuda i ytterligare 20 minuter.
  4. Smaka med Kosher-salt och socker, kasta med den heta, kokta pasta du vill ha och servera genast. En bred pasta som fettuccine skulle vara ett bra val.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 340
Totalt fett 25 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 16 g
Kolesterol 32 mg
Natrium 1,040 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 3 g
Protein 13 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)