Hur man gör Cole Slaw

Enkla tips för att göra hemlagade slavar

De flesta slaktar är gjorda med strimlad kål och kallad coleslaw, men någon strimlad grönsak kan göras till en krispig, smaskig sallad och kallas en slaw (vilket framgår av dessa Delicious Cole Slaw Recipes).

Fördelarna med Cole Slaw

Eftersom cole slaw är gjord med hjärtlig kål eller andra liknande starka grönsaker, kan de stå upp för att klä sig i förväg, vilket gör dem perfekta för att hugga till picknickar, ta till potlucks eller göra folkmassor när man vill göra rätter på förhand.

Många som Tossed Green Salads är slaw och cole slaws mycket flexibla, och en bra maträtt att leka med, även för nybörjare kockar. Så länge du följer dessa principer och fortsätter prova när du går, kan du skapa din egen cole slaw eller anpassa något recept till din smak:

Steg 1: Gör omklädningen

De hjärtare grönsakerna i slavarna står väl upp för skarpa förband. Använd ett förhållande av en del olja ( olivolja , olivolja eller oljolja med oljaolja är också härlig som mandelolja eller valnötolja, tung kräm gör en läckert krämig slaw ) till en del syra (cidervinäger, vit eller röda vinäger, sherryvinäger eller citronsaft), plus salt, peppar och andra kryddor. Observera att en bit socker kan balansera ut denna bracing dressing utan extra olja (och par fint med char på grillade kött). Totalt ca 1 till 2 matskedar dressing för varje 1 kopp strimlad grönsaker är en bra tumregel.

Steg 2: Strimla grönsakerna

Använd en köksmandolin , om du har en, men en skarp kniv gör jobbet bara bra, och "strimla" grönsakskålen, paprika och kale är alla bra alternativ - genom att klippa dem i fina trådar. Hårdare grönsaker som morötter eller kohlrabi kan strykas mer ordentligt på ett bråk med stor hål, om du vill.

Steg 3: Kasta dressing och grönsaker

Tillsätt lite dressing åt gången och kasta grönsakerna med förbandet, kasta och tillsätt dressing lite i taget tills grönsakerna är jämnt men helt belagda med förbandet.

Steg 4: Lägg till örter eller andra pärlor

Efter de viktigaste grönsakerna är väl belagda med förbandet, lägg till några örter, aromater eller andra tillsatser till cole slaw och släng slawen för att kombinera dem jämnt också.

Hur man serverar Cole Slaw

Servera cole slaw omedelbart eller förvara den, täckt och kyld i flera timmar. Många slaws kan till och med lagras över natten. De kommer att vilja lite, men inte nödvändigtvis på ett helt obehagligt sätt.