Hemlagad Kaiser Rolls Recept

Dessa kaiser rullar formas genom att knyta och slinga deg runt cirkeln. Ett annat sätt att forma rullarna är med en kaiserrullstämpel.

Avsluta dessa rullar med äggtvätt och sesamfrön, eller lämna dem slätt eller lägg dem med vallmofrön.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Kombinera vattnet och jästen i skålen på en stativblandare; låt stå i 10 minuter. Tillsätt 2 koppar mjöl och slå tills det är slät. Byt till degkroken och tillsätt resterande mjöl, mjölkpulver, socker, salt, 3 matskedar smör och det slagna ägget.
 2. Blanda på medium hastighet i ca 6 minuter. Om det är för mjukt eller för stelt, tillsätt mer mjöl eller vatten, ca 1/2 till 1 tesked åt gången, eller tills degen är mjuk, men drar bort från skålens sidor.
 1. Om du inte använder en mixer, blanda bra med en träsked och knä för hand på en lättmjölkad yta i ca 10 minuter, tills den är mjuk och elastisk.
 2. Olja en stor skål. Samla degen i en boll och lägg i skålen. Vänd på alla sidor med oljan. Skydda med plastfolie och låt upp i en varm, uttagsfri plats i ca 1 timme, eller tills det fördubblats i bulk.
 3. Del degen i 2- till 3 uns, beroende på hur stor du vill ha rullarna. På en lättmjölkad yta rullar du en bit deg i ett rep som är 12-15 inches lång. Ta tag i båda ändarna och gör en enkel, lös överhandsknut med repet, vilket ger lite utrymme i mitten och två långa svansar av deg. Ta varje svans av deg och linda löst runt slingans del av digen och kläm ihop ändarna ihop på botten. Detta kommer att bilda "knuten". * Repetera med de resterande degbitarna.
 4. Ordna rullarna på ett stort bakplåt kantat med pergamentpapper.
 5. Täck löst med plastfolie eller rena kökshanddukar och låt den stiga vid rumstemperatur i ca 1 timme.
 6. Gör ett äggtvätt med 1 äggvita slagen med 1 tesked vatten. Pensla över rullarna och strö med sesamfrön eller vallmofrön, om så önskas.
 7. Eller bara borsta lite smält smör över toppar före eller efter bakning.
 8. Värm ugnen till 375 F.
 9. Baka rullarna i den förvärmda ugnen i 15 till 18 minuter, tills det är guldbrunt.

* Konung Arthur Flour-webbplatsen har en fin grafik för att forma knutarna med deg ..

Receptet gör 9 till 14 rullar, beroende på storlek.

Relaterade recept
Hemlagad Slider Bullar
Rikta hemlagad Brioche Bullar
Fantastiska No-Kneadbröd

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 338
Totalt fett 14 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 89 mg
Natrium 1,357 mg
kolhydrater 40 g
Kostfiber 4 g
Protein 14 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)