Hemlagad Hoagie Rolls

Dessa hoagie rullar är perfekta för smörgåsar på dagen, eller gör kaiser stil rullar med degen och använd dem för drakt fläsk eller hamburgare.

Pensla rullarna med valfri äggtvätt och strö med sesamfrön eller vallmofrön.

Vad du behöver

Hur man gör det

 1. Blanda det varma vattnet med jäst och socker i en blandningsskål eller skål med en stativblandare. Låt stå i 5 minuter. Kombinera mjölken, ägget och olivoljan i en kopp och vispa för att blanda. Tillsätt mjölk och äggblandning till jästblandningen tillsammans med brödmjölet och saltet. Blanda för hand eller med degkaka tills degen kommer ihop. Knä för hand eller med degkroken i ca 8 minuter, tillsätt mer mjöl eller vatten om det behövs. Degen ska vara fast och slät, men lite klibbig vid beröringen.
 1. Smör en stor skål med olivolja.
 2. Samla degen i en boll och sätt i den oljade skålen. Vrid på alla sidor av degbollen. Täck skålen med plastfolie och låt degen stiga i ca 1 1/2 timmar, eller tills det fördubblats i volymen.
 3. Fortsätt med receptet eller kyl det över natten vid denna tidpunkt. Om du kyler över natten, låt degen komma upp till rumstemperatur innan du formar. 1 1/2 till 2 timmar ska vara tillräckligt med tid.
 4. Lina två bakplåtar med pergamentpapper. Stänk lätt med majsmjöl eller meljöl.
 5. Dela degen i 10 portioner, ungefär 4 uns. Form i 6-tums hoagie-rullformar och ordna på det tillagade bakplåten. *
 6. Täck rullarna med en lätta handduk och låt stå vid rumstemperatur i 1 timme.
 7. Förvärm ugnen till 425 ° F.
 8. Med en bakers lama, skarp kniv eller rakhyvel, ut en 1/4-tums djup slits ner på rullarna först innan de går i ugnen ..
 9. Sätt i rullarna i ugnen och sänk temperaturen till 375 ° F.
 10. Baka rullarna i 15 till 18 minuter, rotera pannan en gång ungefär halvvägs genom bakningstiden. Rullarna blir ungefär 195 ° F i mitten när de är färdiga. Eller kontrollera genom att knacka på botten av en rulle. Det låter ihåligt när det är gjort.
 11. Gör ungefär 41 gram degen för ca 10 smörgåsar.

* Om du gör kaiserrullar med en kaiserrullstämpel, forma degdelarna i bollar och platta sedan något. Pressa med stämpeln ordentligt, men skär inte igenom degen. Ordna de stämplade rullarna upp och ner på pergamentpapperet. Innan du bakar, vrid dem höger sida, borsta med äggtvätt om du vill, och baka som ovan.

Du kanske också gillar

Se även:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 359
Totalt fett 16 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 92 mg
Natrium 1 450 mg
kolhydrater 45 g
Kostfiber 5 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)