Hemlagad Agave Lemonade Recept

Agave-limonad är en speciell behandling för varmt väder och det är väldigt lätt att göra. Detta är den perfekta drycken för sommarunderhållande. Det kan också lagras i kylskåpet så att din familj kan njuta av det när de behöver en uppfriskande drink.

Snarare än sockret som vanligtvis används för att sötad hemlagad limonad , använder detta recept agave nektar. Det är en bra förändring eftersom sötningsmedlet ger drycken en rikare profil som är härlig mot den ljusa citrusen. Ginger och mint innehåller också intressanta smaker och gör att receptet skiljer sig från de flesta.

Liksom alla citronader finns det många sätt att du kan anpassa detta recept. Från mousserande till extra fruktig, även blandad i en Arnold Palmer , är möjligheterna oändliga. Oroa dig inte, vi ger dig också många idéer för att starta egna experiment.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Rör ihop citronsaft, vatten och agave nektar.
  2. Rör in den riven ingefäraen (om så önskas) och kyla grundligt.
  3. Servera med mintbladen och mycket tunt skivad citron.

Anpassa din citronad

Lemonade är en idealisk grund för ett stort antal experiment. Använd dessa förslag för att inspirera dina egna drinkar och du kan njuta av denna färska limonad på nya sätt under hela sommaren.

Gör det Sparkle

Det är lätt att förvandla detta recept till en gnistrande lemonad.

Allt du behöver göra är att använda mousserande vatten istället för stillvattnet. Håll samma mätning och servera dryckerna med citronvridningar , var noga med att dricka det omedelbart innan det förlorar karbonatorn.

För en rolig vridning, lägg till några matskedar elderblommesirap. Den blommiga smaken är en bra grund för en enkel vodka-cocktail. Ett annat alternativ är att hoppa över ingefära och söt den med grenadin eller en hallon sirap. Med denna mix kan du göra det till en cocktail med ett skott av ditt favoritrom.

Lägg till mer citrus

Det finns inget behov av att begränsa dig till citroner i din limonad. Du kan ge den en ny, smakfull smak genom att ersätta 1/2 kopp citronsaft med lime eller annan citrus. Servera det här med en ny rist av mint och en garnering av säsongsbetonade bär.

Du kan också njuta av lika delar av limejuice och mandarinjuice. Garnera med mint, björnbär och hallon. Den mousserande versionen är utmärkt för cocktails.

Skapa en intressant rosa lemonad genom att använda 1 kopp röd grapefruktjuice och 1/2 kopp limejuice istället för citronen. Lägg till tillräckligt med hallon eller granatäpple juice för att göra mixen så rosa som du vill.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 101
Totalt fett 0 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 7 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 2 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)