Ground Beef Enchirito

Detta är en enchilada som är gjord med en mjuk mjölktortilla fylld med en biff- och bönblandning. "Enchirito" är ett kors mellan en enchilada och en burrito.

Vad du behöver

Hur man gör det

Brun nötköttet i en stekpanna med hackad lök, bryt upp nötköttet i små bitar tills nötköttet inte längre är rosa. Tillsätt salt- och chilipulveret.

Blanda de refiterade bönorna tills de är mjuka. Värmebönor i mikrovågsugnen eller en liten kastrull.

Varma tortillor på en gång i en täckt behållare eller lindad i en fuktig handduk i mikrovågsugn. Detta tar 30 till 40 sekunder vid hög inställning. Eller värm tortillor i en lätt oljad stekpanna i ca 1 eller 2 minuter per sida.

Sked 3 matskedar av nötköttblandning i mitten av varje tortilla. Stänk om 1/2 tsk torkad malet lök över varje. Topp med 1/3 kopp av de varma refriedbönorna. Vik sidorna av varje tortilla över bönorna och möt kanterna. Vänd tortillan över på en ugnssäker eller mikrovågssäker tallrik.

Sked 3 matskedar enchiladasås över toppen av tortillan. Stänk på 1/4 kopp strimlad ost, värm i mikrovågsugn eller under pommes fröken tills osten smälts, toppa med 3 olivskivor.

Du kanske också gillar

Slow Cooker Chicken Burrito Filling

Easy Burrito gryta

Beef Enchilada gryta

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4433
Totalt fett 310 g
Mättat fett 132 g
Omättat fett 123 g
Kolesterol 497 mg
Natrium 10,076 mg
kolhydrater 264 g
Kostfiber 55 g
Protein 150 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)