Gör Crab Rangoon hemma

Någonsin undrat hur man gör Crab Rangoon? Tja, så har vi täckt dig. Nedan ger vi vår favoritversion av denna populära kinesiska aptitretare som kan tillverkas i ditt hem i bara 6 enkla steg.

Oavsett om du vill göra något annorlunda för en familjesamling eller bara koppla av under helgen och vill gräva upp dina mellanmål, är det här receptet ett bra val!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera gräddeost och krabba kött i en mellanskiktskål. Blanda i den röda löken, Worcestershire, sojasås, svartpeppar, grön lök och vitlök en i taget. Kombinera grundligt och lägg åt sidan.
  2. På en plan yta lägger du ut ett wontonomslag framför dig så att det bildar 2 trekanter (inte en kvadrat). Vattna kanterna på den vanliga tonen.
  3. Tillsätt 1 tesked fyllning till mitten av wonton och sprida den ut mot vänster och höger punkter i omslaget så att det bildar en logg eller rektangulär form (annars kan omslaget bryta sig i mitten vid fritering).
  1. Vik över kanterna på omslaget för att göra en annan triangel. Vatt kanterna med vatten och pressa ihop för att täta.
  2. Håll den färdiga krabbanrullen täckt med en fuktig handduk eller pappershandduk för att hålla dem torkade ut medan du förbereder resten.
  3. När du är redo att laga Crab Rangoon, värm wok och tillsätt olja för fritering. När oljan är klar (temperaturen ska vara mellan 360 och 375 grader), försiktigt glida i Crab Rangoon , var försiktig så att du inte överbelägger wok. Friterad tills de är guldbruna, ca 3 minuter, vrid en gång. Ta bort med en skedad sked och dränera. Servera varmt med sötsurssås eller kinesisk varm senap .
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 26
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 8 mg
Natrium 49 mg
kolhydrater 1 g
Kostfiber 0 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)