Game Day Chili med Ground Beef

Den här välskötta långkokaren chili gör en stor sats, och den är fylld med nötkött och kryddor. Gärna lägga till några jalapeno paprika för lite mer spark, eller lägg till några bönor om du föredrar.

Det här är en utmärkt chili att ta med till spelet i en långsam spis eller ta det till en fest eller en potluck händelse. Det är en all-beef chili, men två burkar av dränerade pinto bönor eller njurbönor kan tillsättas om du föredrar bönor i din chili.

Servera denna chili med din favorit majsbröd eller majsbrödmuffins, varm ut ur ugnen. Se tips och variationer för några garneringsideer och ytterligare ingrediensförslag.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stekpanna eller sautépanna över medelhög värme, laga biffen , omrör och bryta upp stora bitar tills det inte längre är rosa.
  2. Du kommer troligen att behöva bruna nötköttet i satser.
  3. Överför nötköttet till långsam spis med malet vitlök, hackad lök, chili peppers, tomater, chilipulver, kummin, salt, peppar, vatten eller buljong och majsmjöl.
  4. Rör för att kombinera.
  5. Täck och koka på LOW i 7 till 9 timmar, kontrollera och omrör ungefär halvvägs genom tillagningstid. Lägg till lite mer vatten om det behövs.
  1. Servera med cornbread och en kastad sallad.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 464
Totalt fett 22 g
Mättat fett 8 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 161 mg
Natrium 549 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 3 g
Protein 54 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)