Fyllda Pork Chops

Stuff och grill dessa fläskkotlett fulla av smak

Det första du förmodligen tänker på när jag säger fyllda fläskkotletter är lite tjock chop fylld med en traditionell breadcrumb fyllning. Även om det här kan vara bra för ugnsrödda kotletter där du kan komma undan med att lämna dem ostörda för hela tillagningstiden, fungerar det inte lika bra på grillen. Och självklart kan du göra så mycket mer med fyllning än att dra ut det gamla brödet. En fläskkotelett bör fyllas med smak, inte fyllning.

Att göra en ficka : Det finns flera sätt att skära en fläskkotlett, precis som det finns flera stycken skur. Jag föreslår att du lämnar benet och går med ländkoteletter. Loin chops är mer ömma och bara en bättre typ av fläskkotlett. Om du får dem ca 1 1/2 tum tjock (ca 4 centimeter) får du gott om plats att göra din ficka. Vissa människor kommer att berätta att du ska smörja koteletterna, men jag tycker inte om det här så lätt på grillen. En flätad fläskkotelett skärs hela vägen och lämnar en tunn anslutning på ena sidan så att du kan öppna den som en bok. Det betyder att du måste sätta fast hakan ihop för att hålla i stoppet.

Det andra sättet att skära fläskkoteletten är att göra en ficka. Även om detta är svårare i carving kommer det att göra en stoppad hacka som håller ihop bättre. För att göra en ficka, börja med att trycka en kniv i sidan av hakan och skär ut ett kvadratiskt utrymme inuti hakan som har en liten öppning.

Målet är att göra ett mellanslag i hakan med ungefär en 1/4 tums anslutning på tre sidor av hakan. Detta gör plats för fyllningen men håller den också inne i huggen där du vill ha den. Att hålla hålet i sidan små hjälper till att hålla stoppet inuti.

Förbereda chop : När du har porkhacken redo för fyllningen är det dags att förbereda fläskkoteletten .

Bara för att du ska lägga i fyllning betyder inte att du har gjort din fläskkotlett så smakfull eller öm som du kan. Nu vill du överväga antingen en marinad eller en saltlake för din fläskkotlett. Du vill ha fickan innan du gör det så att din saltlake eller marinade kan komma in i fickan. Detta ökar effekten av saltlösningen eller marinaden. Men du behöver, för att försäkra dig om att det här kommer in i fickan, så att du antingen kan hälla lösningen inuti fickan medan du håller är öppen eller sticka öppningen med en tandpetare.

Fyllning av chop : Nu är du redo för den lätta delen, fyller fläskkotan. Du vill ha en fyllning som är tillräckligt stark för att hålla dig bra och tillräckligt bra för att passa in i fickan. Kom ihåg att fyllningen skulle komplimera hakan, inte överbrygga den, så välj något med mycket smak. Du vill arbeta fyllningen i fläskkoteletten så att den är jämnt fördelad. Lägg inte en stor boll fyllning in där. Också över fyllning kommer att leda till att fyllningen läcker ut. Fläskkoteletten kommer att krympa när det lagar mat så att det inte stannar hårt. Du kan behöva tråda en tandpetare genom fläskkoteletten för att hålla den stängd.

Grilla Chop : Med fläskkotlett fylld och redo att laga mat, få din grill bra och varm.

Du vill sätta fläskkoteletten på en varm grill i några minuter och minska värmen eller flytta dem till en svalare del av grillen. På grund av tjockleken på hakan och fyllningen behöver den lite extra matlagningstid för att gå igenom till mitten. Så rikta in ungefär en minut på varje sida över en hög värme och sedan ca 5 minuter per sida över en medelstor värme. När koteletterna är färdiga ta bort dem från grillen och låt dem vila i fem minuter. Detta gör det möjligt för köttet att koppla av och juicerna ska rinna tillbaka. Det tillåter också att fläskkoteletten fortsätter att laga mat genom mitten. Av denna anledning vill du ta bort koteletterna från grillen lite innan de är helt kokta.

Den enda sak att se upp med fyllda fläskkotletter är hur du vänder dem. Du måste vara försiktig och du behöver inte pressa huggen med dina tangar.

Du vill inte pressa ut fyllningen. Annat än det är dessa bra, smakrika kotletter som gör en god måltid.