Fyllda franska Toast Bake

r Det här läckra receptet är perfekt för ett brunch. Du kan använda en kombination av torkad frukt och konserver i stället för torkade körsbär och körsbärsrör. Faktum är att vissa jordgubbar, huggade och blandade med gräddeosten skulle vara underbara. Koppla det med jordgubbssylt och toppade den färdiga maträtten med skivade stawberries.

Vad du behöver

Hur man gör det

Spraya en 13x9 "glasbakningsfat med nonstick matlagningsspray eller fett med osaltad butter.

I medium skål, kombinera gräddeost, 1/4 kopp socker och torkade körsbär; blanda väl. Rör i körsbärskonserver till marmor.

Sprid 2 msk gräddost på ena sidan av 12 brödskivor. Överst med resterande bröd, vilket gör 12 smörgåsar. Placera smörgåsar i tillagad bakfat i ett enda lager. Detta fungerar bäst om smörgåsarna är i två rader över och sex rader långa.

I stor skål, slå ihop ägg, mjölk, 1/4 kopp socker, 3 msk. brunt socker, salt och kanel och häll över smörgåsar. Låt stå vid rumstemperatur i 5 minuter, vrid försiktigt om smörgåsar, täck noggrant och kyl i 2-12 timmar.

När du är redo att äta, förvärm ugnen till 400 grader. Avtäcka bageriprodukter och smörgåsar med smält smör. Baka vid 400 grader i 28-33 minuter eller tills guldbrun.

Fattiga riddare
Önskad fransk Toast
Frys franska Toast
Chokladkaramellrulle Franska Toast
Blueberry French Toast Bake
Waffle Quiches
Frukost Strata
Cheesy Mexican Strata
Mock Cheese Souffle
Rostad PB & J Sandwich

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 393
Totalt fett 17 g
Mättat fett 9 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 123 mg
Natrium 403 mg
kolhydrater 49 g
Kostfiber 2 g
Protein 12 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)