Flaky Vegan Pie Crust

Detta är en lätt vegansk tartskorpsrecept gjord med margarin och olja, i stället för Crisco eller solid förkortning. Och eftersom det bara har en liten touch av socker, är det här veganskaka receptet perfekt perfekt för både salta pajer och söta efterrättpajer. Denna Vegan Pie Crust Recept är så enkelt det är praktiskt taget dåligt, och chansen är att du förmodligen redan har alla nödvändiga ingredienser som sitter hemma i ditt skåp.

Tillsammans med detta grundläggande hemlagade veganskakskorpsrecept (tillverkade av inget annat än mjöl, förkortning, vatten och salt) kan du också prova en enkel vegetarisk pajskaka .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Kombinera mjöl, socker och salt i en stor skål. Klipp i vegan margarin , blanda tills smuligt.
  2. I en separat skål, vispa ihop vegetabilisk olja och vatten, lägg sedan till mjöl och sockerblandning, blanda tills de bildar deg. Du kanske vill använda dina (rena) händer i detta skede, för att säkerställa att allt mjöl blir väl införlivat.
  3. När degen drar ihop och det finns ingen extra mjöl, täck degen med plastfolie och kolla sedan i kylskåpet i minst 30 minuter.
  1. Ta bort degen från kylskåpet efter 30 minuter och rulla ut på en lättmjölkad yta till ca 1/4 tum tjocklek.
  2. När dugen är utrullad, tryck försiktigt in den i en paj-tenn, trimma eventuella extra bitar längs kanterna.
  3. Din perfekta fläckiga veganskakskorpa är nu redo att fyllas med oavsett fantastiska ingredienser du har planerat.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 150
Totalt fett 12 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 6 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 266 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)