Fat-Free Vegan Cabbage Soup Recept

Letar du efter det perfekta vegetariska kålsojsreceptet att försöka? Den här är en fettfri vegansk och vegetarisk sopprecept som också är mycket låg i kalorier med bara 72 kalorier och mindre än ett gram naturligt förekommande fett per portion (men se de som serverar storlekar, förstås!) Detta recept är fördelat på gör fyra portioner.

Detta hälsosamma kålssoppa recept är gjort med ingenting annat än kål, lök, vitlök, grönsaksbuljong och salt och peppar, och det får gott om smak från lite varm sås och lite färskhackad koriander. Var noga med att använda färsk koriander (och inte torkad), eftersom denna enkla kålsoppa inte är densamma utan den. På samma sätt, använd en fin smaklig vegetabilisk buljong, eftersom det inte finns många extra tillsatta smaker. Så här gör du en hemlagad grönsaksbuljong.

Flera studier visar att det med en renad kaloribesoppa innan en måltid kommer att hjälpa dig att konsumera färre kalorier totalt sett kan hjälpa till med viktminskning, och lika viktigt kan kalorier och blandade soppor som den här hjälpa dig att känna dig längre , som kan hjälpa till att hålla ner din vikt när du har tappat bort den.

Letar du efter mer kalorier och fettfri vegansk soppa för att fylla på för att hjälpa till med dina viktminskning eller dietmål? Här är nio mer fettfria veganska sopp recept att prova .

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera hackad kål, hackad lök, malet vitlök, grönsaksbuljong, Tabasco eller varm sås och lite salt och peppar i en stor kastrull. Låt svalna, täckt, över medium låg värme i minst 20 minuter, omblandning ibland.

Efter tjugo minuter, överför försiktigt hälften av soppan till en mixer eller matberedare och bearbeta allt tillsammans tills det är smidigt. Eller du kan också använda en nedsänkningsblandare för att bearbeta soppan tills den är ungefär halvvägs blandad.

Naturligtvis kan du alltid bearbeta det lite mer eller mindre, beroende på din egen personliga preferens och hur du gillar din soppa.

Om du har använt den icke-nedsänkta blandningsmetoden returnerar du den blandade delen av soppan tillbaka till pannan och återuppvärmningen efter behov.

Rör i den färskhackade koriandern innan du serverar, och ge den en snabb smak, tillsätt sedan ytterligare salt, peppar och varm sås till smak.

Letar du efter mer kalorier och fettfri vegansk soppa att prova? Här är nio mer fettfria veganska sopprecept att försöka .

Näringsdeklaration:
Gör fyra fettfria och mycket lågt kalori portioner.
Varje servering ger korrekt:
Kalorier: 72, kalorier från fett: 8
Total fetthalt: 0,9 g, 1% RDA
Kolesterol: 0 mg, 0%
Natrium: 558 mg, 23%
Totala kolhydrater: 12,8 g, 4%
Dietfibrer: 3,9 g, 15%
Protein: 4,6 g
Vitamin A 3%, vitamin C 77%, kalcium 7%, järn 5%

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 123
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 432 mg
kolhydrater 26 g
Kostfiber 5 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)