Grillad makaroner och ostsmörgås

Vill du lära dig vad som krävs för att göra den perfekta grillade makaron och ostsmörgås? Få mitt recept och bakgrund här!

Jag har skrivit en grillad ostblogg (GrilledCheeseSocial.com) i nästan 4 år nu, men Om du var tvungen att gissa min andra favoritmat, vad tycker du att det skulle vara? Jag ska ge dig en liten ledtråd, det är nästan exakt som en grillad ost men en liten bit annorlunda ..... ge upp? Okej, ja bra, jag ska berätta för dig. Svaret är mac n ost! Överraskad? Jag trodde inte det! Och för att jag är ett sådant freak om att ost smälts på någonting, har jag kombinerat mina kärlek med att skapa en speciell måltid - en grillad makaroner och ostsmörgås!

Vill du krydda det lite? Försök lägga till lite sriracha eller ett stekt ägg och lite bacon.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att bygga smörgåsen. Lägg en skiva kraften single på en bit brioche, lägg sedan till makaroner och ost, sedan den andra biten av amerikansk ost. Tillsätt den övre delen av brödet och smör smörgåsens utsida och strö över det med vitlöksalt. Avsätta.
  2. I en liten stekpanna lägg till din vitlöksmörjda smörgås och laga i några minuter på vardera sidan vid låg värme, vänd så lite som möjligt tills osten har smält och brödet är skarpt och smakligt. Ta bort från värme, låt smörgåsen sitta i några minuter så att osten inte suger ut när du skär det och serverar.
  1. Kom ihåg - Eftersom den här typen av bröd är så hög i fettinnehåll (tänk massor av ägg och smör) kommer det att brinna väldigt snabbt, så var försiktig och kolla det varje gång i taget.