Enkel pannkakor

Pannkakor är förmodligen det bästa frukostalternativet någonsin. Servera dem med lite bacon och ägg och du är det himlen! Det är svårt att hitta en perfekt stapel av dem ute på en restaurang. Ibland smakar de bara konstigt. Det finns tillfällen där du bara måste piska upp dem hemma! Dessa pannkakor smaka sätt bättre än någon blandning och är lika lätt att sätta ihop. I stället för att blanda en blandning med ägg, smör och mjölk, blanda helt enkelt mel med bakpulver, socker och tillsätt sedan de våta ingredienserna. Två mer ingredienser är inte så svårt, är det?

Detta recept är också en bra bas för alla andra pannkakor. Kasta bara in blåbär eller chokladchips! Du kan också sub i någon pumpa puree för hälften av mjölken och lägga till lite pumpa paj kryddor för läckra pumpa krydda pannkakor! Möjligheterna är oändliga!

Det finns också möjlighet att lägga vanilj i smeten. Vissa människor gillar det extra smaken och hur det leder till sötma i pannkakorna. De är läckra på något sätt!

De är definitivt bäst serveras med äkta lönnsirap och smör, men du kan också toppa dem med färsk frukt, karamelsås eller chokladsirap!

Vi äter fortfarande som barn ibland och älskar silver dollar i mitt hus! Du kan göra dem ändå du gillar! Du vet att de är kokta genom när bubblorna slutar bubbla och stå stilla! Det är ett knep som vår vän kom och det fungerar perfekt varje gång!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm upp en gjutjärnspanna eller panna på medium värme innan du börjar. Få det bra och varmt och sätt sedan ner värmen strax innan du börjar laga kakorna.
  2. Slå ihop ägget, mjölken och smält smöret i en mätkopp. Om du lägger till vanilj lägger du till den nu!
  3. Vispa mjölet, bakpulver, socker och salt i en stor skål. Rör i de våta ingredienserna. Smeten ska vara lite klumpig. Slå inte över smeten eller det blir inte ömt. Låt det sitta i ungefär fem minuter. Det kommer att puffa upp, om det är för tjockt, lägg lite mer mjölk. Om det ser ut för våt lägg till i en matsked mjöl!
  1. Smör grytan rätt innan du är redo att laga pannkakorna. Sked en 1/8 kopp smeten på grillen. Koka på grillen i några minuter per sida. Du kommer att veta att de kokas när bubblorna står stilla och slutar påfyllning med smet.
  2. Servera med MAPLE SYRUP eller någon annan sirapig toppning!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 249
Totalt fett 14 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 200 mg
Natrium 676 mg
kolhydrater 20 g
Kostfiber 1 g
Protein 10 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)