En DIY Guide till Making Pastrami

Du kan göra din egen pastrami hemma

Pastrami är en av de mest populära konserverade kötten. Pastrami bevaras på så sätt att köttet har varit i tusentals år: i en saltblandning för att förhindra att bakterier växer. Det fantastiska med pastrami är att det, som skinka, smakar också bra rökt. Pastrami börjar med corned beef (saltat nötkött med kryddor) och röks sedan för att lägga till smak och hjälp vid bevarande.

Få rätt skär av kött

Den grundläggande metoden för att göra pastrami från början är att börja med en mestadels trimmad nötköttskål .

Om du köper en trimmad brisket i affären eller från din lokala slaktare, kommer det inte att ha något lager av fett på den. För bästa resultat är det bäst att ha ett mycket tunt lager av fett på din brisket för att göra pastrami-ca 1/4 tum. Detta innebär att man separerar plattan och punkten. För dem som inte har mycket erfarenhet av brisket är en hel brisket faktiskt två köttstycken åtskilda av ett tjockt lager av fett som kallas plattan och punkten.

Korn nötköttet

Från denna punkt måste du majs nötköttet. Detta görs på flera olika sätt. Det enklaste och säkraste är enligt min mening att använda en saltlake. Saltvattnet saltlösningen bevarar köttet och ger det den textur som vi skulle kalla corned beef. Den basiska saltlösningen består av vatten, tillräckligt med salt för att flyta ett ägg och kryddor som bland annat svartpipor, koriander, enbärbär och vitlök. Människor som gör sitt eget pastrami slutar vanligtvis med ett recept som är unikt för dem.

Nötköttet borde vara kvar i saltlake lagrat på en kall, mörk plats var som helst från sju dagar till tre veckor. Du behöver regelbundet kontrollera köttet och vrid det för att förhindra förstöring.

Inget rökhus? Inga problem

När du har corned beef måste du skölja bort köttet. Om du har bränt det under en längre tid (en vecka eller mer), kanske du vill suga det över natten i färskt vatten för att lyfta ut något av saltet.

Applicera en gnidning och lägg den i rökare.

Det gammaldags sättet att förbereda pastrami är att kalla röka det. Detta kommer att ge den en mer pastramiliknande konsistens, men inte så många som har rökhuset för att göra detta. En modern, "het" rökare gör tricket. Rök din brisket i ca 45 minuter till en timme per pund. Håll den här delen i åtanke när du väljer en brisket. En 10 pund brisket kan ta 10 timmar att röka. När köttet har nått en intern temperatur på 165 grader F / 75 grader C, är det gjort. Du behöver inte röka pastrami så länge du skulle ha en vanlig brisket. Den långa briningstiden gör köttet anbud.

Säkerhetsåtgärder

Hemlagad pastrami är en av de saker du måste vara försiktig med. Eftersom du botar köttet under en lång tid är risken för förstöring hög jämfört med andra röka livsmedel. Se till att allt som kommer i kontakt med köttet - inklusive dina händer och andra redskap - är mycket rent. Gör noggranna observationer av köttet under hela processen och se till att varje tum av köttet når 165 grader F / 75 grader C innan du tar bort det från rökaren.

Pastrami är typ av hobby, så försök att ta reda på vad som passar bäst för dig.

Vi garanterar att när du väl har hittat din metod kommer du aldrig tillbaka till butiksköpta pastrami igen.