Easy Sour Cream Coconut Cake

Denna underbara kokoskaka är en av våra favorit södra kakor. Det är fuktigt, gott och perfekt för alla tillfällen. Den rika kokosnötpåfyllningen och frosten är det som gör kakan så läcker, och det är otroligt enkelt att göra med en kakablandning.

Om du inte hittar fryst kokos, kolla din lokala Walmart Supercenter. Walmart online visar butikerna där fryst kokos kan vara tillgänglig.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered kakablandning enligt förpackningsanvisningarna, bakning i två 8-tums lager. Kyl helt och noga dela varje lager horisontellt. (Se nedan)
  2. I en skål, kombinera granulatssockret, gräddfil och kokosnöt; blanda väl och slappna av.
  3. Reservera 1 kopp gräddfilblandning för frostning och lägg åt sidan. Sprid den kvarvarande surkrämblandningen mellan de två kakskikten.
  4. Kombinera den reserverade 1 kopp surkrämblandningen med 1 1/2 koppar piskad toppning; Blanda tills mjuk.
  1. Sprid den visade toppad och gräddfilblandningen över toppen och på sidorna av kokoskaka.
  2. Håll kokoskakan i en lufttät behållare och förvara den i kylskåpet.

* Walmart Supercenter) butiker brukar bära en frusen kokosnöt (Birds Eye varumärke). Kontrollera Walmart online för att se om din lokala Walmart butik bär den.

Hur man delar ett tårta : Ta bort den kylda tårtan från pannan. Använd en linjal, hitta kakans mittpunkt och placera om ett dussin tandpetare runt kakan. Alternera en bit tandtråd över och under tandpetare. Korsa änden av flossen och dra långsamt båda ändarna för att skära tårtan i halv horisontellt. Alternativt, använd en serrated kniv för att noga dela kakan efter att ha märkt mittpunkten med tandpetare.

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 292
Totalt fett 17 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 139 mg
Natrium 65 mg
kolhydrater 31 g
Kostfiber 2 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)