Easy Flank Steak Marinade Recept

Denna lätta marinaden gör grillad flank biff publiken-pleaser det borde vara. Det fina med flankbiff är att den har en tunn ände och ett tjockare ände, så vissa kan få det lite sällsynt och lite mer bra gjort. När du har en folkmassa med blandad smak i stekens matlagning, är det perfekt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Lägg till alla ingredienser, utom flankbiffen och saltet, i en stor, zip-top-fryspås. Tätning och skaka för att kombinera. Lägg till flankbiffen och återförslut väskan och kläm ut det mesta av luften. Kyl i minst 6 timmar, men bättre över natten.
  2. Förvärm din grill. Ta bort flankbiffen från marinaden till en stor tallrik. Den överflödiga marinaden kan kokas och reserveras för att serveras med den kokta biffen. Låt flanken torka med pappershanddukar. Smaka på båda sidor med salt och nymalt svartpeppar. Borsta lite olja på gallren och lägg biffen på grillen.
  1. Grilla över hög direkt värme i 5-6 minuter per sida för medium sällsynt, eller tills den når din önskade grad av doneness. Överför till en ren tallrik och löst täck med folie. Låt vila i 10 minuter innan du skär i tunna skivor över kornet.

Obs! Denna flankbiff är bäst tillagad över en varm kolsbrand, men det kommer även att fungera på en gasgrill, inomhusgrill eller broiled.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 447
Totalt fett 22 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 12 g
Kolesterol 119 mg
Natrium 773 mg
kolhydrater 17 g
Kostfiber 1 g
Protein 44 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)