Easy Crock Pot Cornbread Dressing

Denna crockpot dressing är gjord med lika delar majsbröd och rostade brödbitar. Kondensad soppa gör majsbrödet otroligt fuktigt och soppan ger extra smak. Använd grädde av kycklingsoppa eller en kombination av grädde kyckling och grädde av selleri. För ett vegetariskt alternativ, använd all grädde selleri soppa eller grädde svamp.

Använd gärna en Jiffy Corn Muffin mix för att göra majsbröd eller använd en grundläggande hemlagad majsbröd. Jiffy-blandningen gör dressingen lite sötare än en grundläggande sydlig majsbröd.

Denna lätta fyllning kan användas för att taga grönsaker också! Förbered och laga fyllningen och använd den så att du fyller paprika, tomater, sommar squash eller bakade äpplen.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Smörj botten och sidorna på den långsamma ugnen eller spraya med spannmålspanna.
  2. Krossa majsbrödet i en stor mixskål. Lägg till brödbitar, lök, selleri, fjäderfä kryddor och peppar; kasta för att blanda ingredienserna noggrant.
  3. I en medium skål, slå ägg. Tillsätt kondenserade soppor till ägget och blanda väl. Tillsätt sopp- och äggblandningen i dressingblandningen och rör om tills den är väl blandad.
  1. Sked blandningsblandningen i långsam spis och punkt med smöret.
  2. Koka högt i 2 timmar eller lågt i 3 1/2 till 4 1/2 timmar.
  3. Fluff förbandet och sked det i en serveringskål.

Tips och variationer

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 138
Totalt fett 8 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 127 mg
Natrium 273 mg
kolhydrater 10 g
Kostfiber 1 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)