Easy Classic Receptsallad Recept

En gång en stapel med lunchar och trädgårdsfester är den klassiska räksallad en av de nästan glömda nöjen. Men om du letar efter en enkel och uppfriskande måltid som är bra till lunch och middag året runt, är den här enkla, klassiska räksalat värt att ta en titt på.

Gjord med mycket små, smakrika räkor, kombinerar detta recept bara rätt mängd högkvalitativ majonnäs, färsk citronsaft, peppar och brödsmulor. Enkelhet är nyckelordet här: kombinationen av selleri, lök och pickle är precis rätt, och du borde undvika trängsel att komplicera skålen. Medan det kan tyckas som en bra passform, motstå frestelsen att lägga till paprika , eftersom den kommer att dominera balansen mellan smaker.

Undrar hur man gör räksallad? Kolla inte vidare! (Tänk på att användandet av högkvalitativa färska ingredienser verkligen förbättrar denna maträtt. Fråga köparen i fiskesektionen i din lokala stormarknad för hjälp vid uttagning av räkor och se kockens anteckningar nedan för mer tips.)

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Blanda räkorna, selleri, lök, ättling, svartpeppar och cayenne.

2. Vik in majonnäs och citronsaft.

3. Rör i färskbrödsmulorna, börja med en halv kopp och tillsätt mer efter behov tills det mesta av överskottsvätskan absorberas.

4. Servera över gröna, med kakor eller i smörgåsar.

Detta recept gör fyra portioner av klassisk räksallad. Om du inte delar, lagra rester i kylskåpet för en lätt lunch på språng.

* Cooks Anteckningar:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 651
Totalt fett 41 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 13 g
Kolesterol 353 mg
Natrium 964 mg
kolhydrater 9 g
Kostfiber 1 g
Protein 60 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)