Den Ultimate Smoked Salmon Bagel

Oavsett om du är i rökt lax , lox eller gravlax - kommer den här öppet laks bagelsandwichen att blåsa dig! Inlagda röda lök lägger inte bara till en oväntad färgfärg men de lägger också till en fin vinegarybit som hjälper till att lätta upp laxens rökighet. Kapslarna lägger till ett salt djup i smörgåsen medan skallonerna lägger till en fin mild lök-y-bit.

Godheten behöver inte heller stanna där. För att göra detta redan ihåg numbingly läcker smörgås ännu mer överdådigt, lägg till lite ljusröd mullet roe eller djup mörk stark kaviar till gräddeosten. Varför inte gå ut och tillsätt ätbara guldflingor till toppen? Skojar bara. Du behöver helt inte gå så långt. Låt oss vara ärliga, denna smörgås är fin baller på egen hand i utseendet och smakavdelningen. Ett ord av råd är dock säker på att du använder riktigt bra ingredienser för denna smörgås eftersom det gör skillnaden!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Börja med att rosta din bagel; var noga med att låta den sitta en sekund innan du smörjer på gräddeosten. Att låta värmen fly från hjälper inte bara dig till att skapa en jämnare schmear, men det kommer också att göra bagelblicken snabbare när den sitter.
  2. Lägg sedan till din rökt lax så att det skapar ett jämnt lager.
  3. Tillsätt de betade röda lökarna, scallion ringarna, kaprarna och några dillblad.
  4. Avsluta med en citronsaft och servera omedelbart.