Den Ultimate Meatball Sandwich

Vad får dessa köttbullsmörgåsar att stå ut över resten? Bra för att börja med, dess form som liknar kofta kebabar, gör det möjligt för smörgåsen att hålla ihop bättre. För det andra serveras det på vitlöksbröd.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbereda vitlöksbröd. Blanda mjukt smörj smör ihop med vitlök och lökpulver, persilja, salt och svartpeppar. Skär hoagie rullar i längdriktningen, om de inte är förskurna. Se till att inte klippa hela vägen. Håll halvvorna i takt. Slather smörblandning på båda insidan av bröd. Placera på stor bricka och lägg åt sidan tills senare. Du kan lagra i kylskåp om du gör det före tid.
  1. Förvärm grillen för medium hög värme. Kombinera kött med masa mjöl (eller brödsmulor), ägg, tomatpasta, italiensk kryddor, lökpulver, salt och svartpeppar. Formas i sex 8 tum eller 1/2 pund per spett, kofta stil kebabar. Se till att de är ordentligt packade runt spett. Sätt på stort bakplåt före överföring till grill. Sätt försiktigt kebabar på grillen och laga i 12 till 15 minuter vänd försiktigt var 3-4 minuter.
  2. Mot de senaste 4 till 5 minuters matlagningen lägger du vitlöksbröd, smörtsidan ner på grillristen. När det är trevligt och rostat, vänd och lägg två skivor ost på varje bulle. Koka för ett tillägg 1 till 2 minuter. När ost har smält, ta bort bullar och kebabar (köttet görs när det når en intern temperatur på 165 F eller 75 C) utanför grillen.
  3. För att montera, placera kebabar på bulle, toppa med en generös mängd varm marinarsås och garnera med hackad basilika.