Delikat och enkelt Iced Hot Cocoa Recept

Varm choklad blev bara cool - som iskall sval. Du kommer att njuta av det här heta kakao receptet på både de varmaste eller de kallaste dagarna på året. Det är en härlig, all-weather-behandla som kommer att mätta dina chokladbehov och det är en rolig ny satsning på traditionella heta kakao recept .

Det här läckra och lätta receptet har all smaken av varm kakao , det serveras helt enkelt kyld över isen. Det är kakos svar på iced lattes och det finns två sätt att närma sig isen.

Du kan hålla fast med isbitar med fruset vatten, men vi tror att du vill prova det andra alternativet. "Choklad isbitar" -versionen kan ta lite längre tid att göra, men det är en mycket mer givande att dricka!

Vad du behöver

Hur man gör det

Hur mycket kakaaoblandning behöver du?

Bestäm om du ska använda vanliga isbitar eller chokladisbitar. Detta bestämmer hur mycket kakaoblandning du behöver.

Varför dubbla upp? Eftersom din is kommer att smälta och vatten kommer att späda drycken.

I slutet kommer du att vara kvar med chokladmakad vatten och det är inte kul.

Gör Iced Hot Cacao

Eftersom vi gör en kall version av kakao, kan det ta lite mer tid att lösa upp hela kakaoblandningen. Ta din tid och rör om drycken tills du inte ser några bitar av pulver. Det är bäst att tillsätta mjölken i en långsam, jämn ström under omröring för att undvika klumpning.

  1. Sätt kakao eller varm chokladblandning i ett glas.
  2. Långsamt rör mjölken eller mjölkalternativet.
  3. När blandningen är jämn, lägg till isbitar efter eget val.

* Gör Chocolate Ice Cubes

Fördelen med att göra chokladisbitar är att när isen smälter, blir din iskakao utspädd med mer kakao istället för vatten. Tänk på det en extra liten behandling som är värt tiden.

För en kopp mjölk kommer du att använda en portion av den heta kakaoens rekommenderade mängd för vanlig varm choklad.

  1. Vispa varm choklad eller varm kakaomix med en kopp mjölk (eller mjölkalternativet efter eget val).
  2. Häll blandningen i en iskubbricka.
  3. Frys över natten, eller tills "choklad isbitar" är fasta.

Utöver detta kakao recept kan du använda chokladkubarna i andra drycker. Nästan alla ista latte tar smältchokladet snyggt och du kan alltid lagra dem i en stram behållare i din frys så att du kan använda det omedelbart. Om du vill, byt de två runt och gör latteisbitar för att lägga till en hint av kaffe till din kakao.