Hot Cocoa Versus Drinking Chocolate

De flesta använder termen "varm choklad" och " varm kakao " utbytbart eftersom de är både heta och chokladrika, men de är inte exakt samma sak.

Tekniskt sett är varm kakao och varm choklad två mycket olika drycker. Varm kakao kommer från ett pulver, medan varm choklad är (återigen tekniskt sett) vad många kallar "drickchoklad" eller "smaksättning av choklad", tillverkad av hackade bitar av choklad eller små chokladpellets som smälts (långsamt och noggrant) och blandas sedan med mjölk, grädde eller vatten.

Sann varm choklad tenderar att vara mycket tätare och rikare än dess pulveriga släkting, och intressant nog, vissa amerikaner avstörs av denna mer europeiska dryck eftersom den är så rik. Detta kan dock också bero på att européer brukar dricka mindre mängder drycker.

Kakao och Choklad: Allt i Namnet

Medan både varm kakao och varm choklad innehåller choklad som den främsta ingrediensen är processen för att göra varm drickchoklad kontra att göra varm kakao helt annorlunda. Allt som krävs för att göra en kopp varm kakao är något varmt vatten eller ångad mjölk och en behållare full av kakaopulver eller en varm chokladblandning (som ofta innehåller socker och andra kryddor).

Drickschoklad kan å andra sidan göras på många olika sätt med olika olika chokladbeståndsdelar. Kolla in den här handboken för att göra drickschoklad för en detaljerad förklaring av hur processen fungerar, men det innebär i grunden långsamt att smälta ner chokladet, lägga till i mjölk eller grädde och socker och servera det på röret varmt efter lite under en timmes förberedelse tid.

Att dricka choklad är alltmer tillgänglig i amerikanska städer, men du kommer att förvänta dig att dricka choklad i mycket mindre kvantiteter än varm kakao serveras.

Att veta skillnaden: Kontrollera etiketten

För det mesta kommer du inte att kunna hitta riktiga varm chokladkit i de flesta livsmedelsbutiker i USA, men även om du ser "varm choklad" tryckt på en etikett för pulveriserad kakao, är du inte faktiskt köpa äkta varm choklad.

I stället köper du en varmkakaoblandning som brandglass som varm choklad, som vanligtvis innehåller kakao, socker och någon form av dehydrerad mjölk och kommer ut söt och lätt i kroppen. Även om dessa även ibland kan innehålla andra kryddor som vanilj eller mark kanel för att ge det en extra kick, kommer du sannolikt att känna igen varumärken som schweiziska fröken, Nestlé och Ghirardelli bland de som gör denna förpackade dryckesblandning.

Å andra sidan måste varm choklad köpas som individuella choklad och smälta över en spishäll eller annan matlagningsyta för att påbörja processen med att göra en kopp rik, krämig drickchoklad. Medan vissa specialaffärer kan sälja presentförpackningar som innehåller all choklad och instruktioner måste du göra varm choklad, du är bättre att välja ditt favoritmärke med chokladkaka och följa en gör det själv recept online.