Crockpot Asparges Risotto

Risotto är så enkelt när det görs i Crockpot och rostad aspargus livens upp detta recept. Även om vitt vin lagar mat från denna Crockpot risotto, om du föredrar att inte laga mat med vin, använd kycklingbuljong istället.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm 3 msk. Av olivoljan och skaloterna i en mellandegryta, koka tills skalotorna mjukas. Smaka med salt och peppar. Rör om riset.
  2. Spruta Crockpot stengods med matlagningsspray eller borsta med olja. Överför risblandning till Crockpot. Tillsätt kycklingbuljong och vin. Täck och koka på hög 2 till 2-1 / 2 timmar (kontrollera efter 1 timme, 45 minuter) tills vätska absorberas mestadels.
  3. Förvärm ugnen till 425 F. Tvätta och trim sparrisspjut . Kasta sparris med resterande 2 msk. olivolja. Smaka med salt och peppar. Stek 15 till 20 minuter tills det är ömt. Överför till skärbräda . Skaka sparrisen i bitar av bitar. Lägg till risotto. Lägg till parmesanost till risotto. Smaka risotto och krydda med salt och peppar efter behov.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 237
Totalt fett 10 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 4 mg
Natrium 475 mg
kolhydrater 28 g
Kostfiber 2 g
Protein 7 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)