Crock Pot Sesam Country-Style Ribs

Dessa lantliga fläsk revben är långsamt kokta till perfektion med en läcker såsblandning. Asiatisk stilsås är en sublim kombination av honung, sojasås, ingefära och vitlök. Vissa vinäger lägger till sötsur smak och ketchup ger sås kroppen.

Letar du alltid efter sätt att lägga till grönsaker i din familjs diet? Fortsätt och lägg till några skivad eller matchstick morötter till crock potten tillsammans med löken, om du vill. Eller lägg till några röda eller gröna paprika remsor ca 45 minuter före serveringstid.

För att göra en god måltid, servera fläsk och sås med varmt kokt ris eller nudlar i asiatisk stil tillsammans med en grön grönsak, som spenat , broccoli eller gröna bönor .

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en stor skål kombinerar du det bruna sockret med honung, sojasås, ketchup, vinäger, vitlök, ingefära, salt och cayennepeppar. Blanda väl.
  2. Lägg landsåsens revben i såsen och vänd till kappa.
  3. Skär löken i halva längden och skiv den tunt. Ordna skivad lök i långsam spis; placera revbenen och såsen ovanpå löken.
  4. Täck krukan och koka på låg i 5 till 7 timmar, eller tills fläsket är ömt.
  1. Ta bort revbenen till en tallrik och tält med folie för att hålla varma.
  2. För att tjocka såsen, häll vätskorna i en kastrull (spänn genom en masksylt om du vill ha en ganska klar sås) och koka i ca 3 till 5 minuter, eller tills det minskas något och smakerna är koncentrerade. Kombinera majsstärkelsen med 2 matskedar vatten och blanda tills det är slät. Rör majsstärkelsen "uppslamning" i vätskorna och fortsätt tillagning tills den är tjock, omrör hela tiden.
  3. Drizzla såsen över revbenen och sprinkla sedan med rostade sesamfrön och hackade gröna lökskivor om de används.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 955
Totalt fett 42 g
Mättat fett 15 g
Omättat fett 18 g
Kolesterol 262 mg
Natrium 1.622 mg
kolhydrater 55 g
Kostfiber 2 g
Protein 86 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)