Crock Pot eller Skillet Pork Chops and Rice

Servera dessa välkrydda fläskkotlett och rismjöl med valfria frysta ärtor eller använd din familjs favoritgrönsaker. Oavsett om du använder crock potten eller gör det snabbare i din trofasta stekpanna kommer inte maträtten att svika.

Konverterat ris - även känt som parboiled ris - håller lite bättre än vanligt långkornigt ris i crockpotten. För att säkerställa att riset inte är överkokt och grusigt, kontrollera riset efter ca 4 timmar. En brun och vild risblandning är ett annat utmärkt val för detta recept på textur och smak. Lägg om ca 1 kopp skivad svamp till stekpannan med löken, eller tillsätt en burk eller burk (dränerad) av skivad svamp

Vad du behöver

Hur man gör det

Crock Pot

 1. Torka på fläskkoteletterna med pappershanddukar för att torka. Strö med koshersalt och nybakad svartpeppar.
 2. Skala löken och skär den i 1/2-tums bitar.
 3. Skala vitlöket och hakiga det.
 4. Krossa fläskkoteletterna med mjöl.
 5. Värm olivoljan i en stor stekpanna över medelhög värme. När oljan är varm och skimrande, lägg till fläskkoteletterna och bruna i ca 2 till 3 minuter på varje sida. Ta bort fläsken på en tallrik och lägg åt sidan.
 1. Lägg till de hackade lökarna i stekpannan; fortsätt att laga mat tills lök är genomskinligt. Tillsätt vitlök och laga mat i 1 minut längre.
 2. Placera riset i långsam spis och strö sedan med persilja. Ordna fläsk, lök och vitlök över riset.
 3. Häll kycklingförrådet i den heta stekpannan och rör om för att lossa de bruna bitarna från botten av pannan. Häll buljongen över fläsk och ris i långsam spis.
 4. Täck och koka på låg i ca 4 till 6 timmar, eller tills riset är ömt.
 5. Tillsätt de tinade gröna ärtorna ca 30 minuter innan disken är klar (om den används).

Skillet Method

 1. Följ steg 1 till 6 ovan.
 2. Tillsätt ris och persilja i stekpannan med lökarna och toppa med fläskkoteletterna. Lägg kycklingfyllan till stekpannan tillsammans med 1/2 kopp vatten eller mer lager.
 3. Koka till en simmer över medelhög värme. Vrid värmen till låg och sjuda i 20 minuter, eller tills riset är ömt. Tillsätt de frysta ärtorna ca 5 minuter innan skålen är klar (om den används).

tips

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 874
Totalt fett 30 g
Mättat fett 10 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 148 mg
Natrium 749 mg
kolhydrater 88 g
Kostfiber 8 g
Protein 60 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)