Cranberry Cherry Scones Recept

Tranbär Cherry Scones är lite söta och super söta! Dessa scones tar mindre än en halvtimme att göra, smälta i munnen och är oemotståndliga! Vem kan motstå en hjärtformad scone?

Vi älskar att sprinkla ganska mousserande socker ovanpå dem. Du kan också piska upp en enkel konditor sockerglas! Vi använder också ättika och mjölk i stället för kärnmjölk. Det har samma effekt och du behöver inte köpa en stor behållare av kärnmjölk!

Du kan använda detta scone recept för andra scones, söta eller smakliga. Byt bara tranbär och körsbär med annan frukt eller smakämne. Vi älskar att lägga till citron, apelsin eller lönnsmak! Om du går på den söta vägen, begränsar du sockret till 2 matskedar och lägger till saker som skinka, grönlök eller cheddar (eller alla av dem!) Se också till att du lämnar vaniljextraktet om du gör smakliga scones.

Se till att laga scones på pergamentpapper så att de inte håller fast vid planen. Du kan också smörja en panna med lite olja eller smör.

Servera dem med varmt te, sylt och smör! Gör dem till din älskade eller för gäster som besöker! Vem som helst kommer gärna att vakna upp till dessa söta lilla skönheter!

Det finns så många olika och läckra sätt att servera frukost på Alla hjärtans dag! Gör lite hjärtformad bacon , Nutella French Toast , eller pop lite bubbly !!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 400 grader. Kombinera mjöl, socker, bakpulver och salt i en stor blandningsskål. Kombinera vinäger, mjölk och vanilj extrakt i en separat mätkopp.
  2. Lägg i det hackade smöret och blanda i mjölet med en konditorblandare. Du kan också bearbeta degen i en matprocessor.
  3. När smöret är införlivat och du har fina smulor, lägg i hela mjölkblandningen. Kombinera med en spatel. Var försiktig och blanda inte degen över. Om det är lite torrt lägg sedan i en liten bit mer mjölk.
  1. Lägg degen på en mjölad yta och platta in i en rund skiva. Klipp ut hjärtformar med en hjärtformad cookie cutter. Du kan också bara klippa den i paj som skivor.
  2. Placera på en bakplåt kantad med pergamentpapper. Borsta toppen av scones med det slagna ägget och strö över det grova sockret.
  3. Baka i 25 minuter tills guldbrun! Servera med te och njut!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 258
Totalt fett 12 g
Mättat fett 6 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 51 mg
Natrium 354 mg
kolhydrater 37 g
Kostfiber 1 g
Protein 3 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)