Copycat Orange Julius Smoothie Recept

Människor älskar de läckra smoothiesna från Orange Julius i köpcentret. Men de är inte billiga och är fyllda med kalorier! Du kan enkelt göra denna copycat av deras ursprungliga smoothie hemma för mindre pengar och färre kalorier. Det är bara fyra ingredienser och får sin sötma från den frusna banan. Den har mycket färre kalorier och smakar så fräsch och utsökt. Du vet också exakt vad som har gått in i denna smoothie så att du kan må bra om att äta den regelbundet! Det har också en utsökt tropisk smoothie smak som kan avnjutas när som helst på året!

Banans smak är inte super framträdande i denna smoothie, men inte alla är ett fan av bananer. Om du inte gillar banansmak kan du ersätta den för en kopp is och 2 tsk socker eller honung. Apelsinjuice ger lite sötma, men det kommer inte smaka så sött utan banan om du inte lägger till någon sötningsmedel.

Om du vill packa lite protein i denna smoothie, kan du också ersätta mjölken för en 1/4 kopp yoghurt. Du kan också lägga till en skopa av vaniljproteinpulver till de ursprungliga ingredienserna. En protein smoothie är den ultimata morgondriven drycken!

Detta recept gör en smoothie, men du kan enkelt dubbelklicka om du gör smoothie för två. Du kan också lägga till andra frukter och lite mer juice för att göra olika smaker som jordgubbsbanan eller apelsinmango. Du kan också experimentera med att använda olika juice som mango, ananas eller en annan hel fruktjuice. Du kan också ersätta hela mjölken för kokosmjölk för en riktigt tropisk fruktsmoothie!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera banan, apelsinjuice, mjölk och vanilj i en mixer. Du kan också lägga till eller ersätta yoghurt för hela mjölken. Du kan också ersätta den frusna banan med en kopp is och 2 teskedar honung eller socker.
  2. Blanda ingredienserna tills den är jämn med högsta eller smidiga inställningen. Det serveras bäst omedelbart och medan det fortfarande är kallt! Garnera med en orange skiva om du vill!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 313
Totalt fett 1 g
Mättat fett 0 g
Omättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 27 mg
kolhydrater 75 g
Kostfiber 7 g
Protein 5 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)