Lätt hjärtaformad bacon

Letar du efter något unikt för att göra din hunny till Alla hjärtans frukost, men vill inte spendera timmar att klippa ut hjärtformade saker i köket? Tja, har vi biljettobjektet till dig! Om din älskling njuter av den salta smaken av bacon, rekommenderar vi att du provar ut dessa supera söta, ätbara baconhjärtan!

Bara skära baconremsor i halva, form dem i hjärtan och baka dem! Så enkelt är det!

Vi älskar att servera dessa tillsammans med äggröra och rostat bröd. De ser så söta ut och klä upp någon frukost i sängen. Men känner dig inte skyldig att betjäna detta bara på morgonen. Du kan bara inte gå fel som serverar bacon till någon när som helst på dygnet. De kommer säkert att bli kär i din bedårande frukost medan du svalkar över salta kött!

Vill du inte vänta på Alla hjärtans dag för att visa din romantiska sida? Inget problem! Nästa gång du gör frukost för din älskade, bryta ut den här söta, hjärtliga sidan och de kommer säkert att ha ett leende!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Skär baconremsor i halva.
  2. Placera perkamentpapper på ett bakplåt. Förvärm ugnen till 425 F.
  3. Form två halvor tillsammans i en hjärtform, se till att de överlappar generöst då bacon kommer att krympa vid bakning.
  4. Baka bacon i ca 10 minuter, eller tills det är något brunt och krispigt. Lyft av bacon och placera på en tallrik tillsammans med några ägg och rostat bröd!
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 148
Totalt fett 11 g
Mättat fett 4 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 31 mg
Natrium 473 mg
kolhydrater 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 11 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)