Cornmeal Pannkakor

Dessa majsmjölpannkakor smaka bra med smör och lönnsirap eller använd en annan sirap eller fruktig sås, och receptet är super lätt att följa. Tillsätt pannkakorna med denna äppelcidersirap eller färska blåbärssås .

Det här receptet gör en fin stor mängd kärnmjölk majsmjölpannkakor, perfekt för en stor familj frukost.

"Det finns ett frukostkafé i vår stad som innehåller majsmjölkspannkakor. Det finns en rad ut mot curb varje morgon." Dessa pannkakor är bättre än deras. Lätt och bra! " - Gordon

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Sätt majsmjöl och kallt vatten i en kastrull; koka upp, minska värmen och fortsätt att koka försiktigt i 5 minuter. Vrid majsmjölblandningen i en blandningskål; rör kärnmjölken i majsmjölblandningen.
  2. Kombinera mjöl, socker, salt, bakpulver och bakpulver; rör om att blanda väl. Tillsätt mjölblandningen i majsmjölblandningen. Rör i slagen ägg och smält smör.
  3. Koka pannkakor på en lätt smurt gryta. Om smeten är för tjock, tillsätt lite mer kärnmjölk eller vanlig mjölk för att få en bra konsistens.
  1. Gör ca 24 pannkakor, ca 3 till 4 tum i diameter.

Tips och variationer

Du kanske också gillar

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 57
Totalt fett 2 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 13 mg
Natrium 137 mg
kolhydrater 8 g
Kostfiber 0 g
Protein 1 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)