Cherry Crumb Bars

En kakablandning och kirsebärpaifyllning gör dessa körsbärsmjölar lätt att förbereda.

Använd kirsebärpai fyllning eller förtjockade körsbär i juice för att fylla på dessa barer.

En läsare sa att hon gjorde stavarna med sina barn före barnen. Hon tillsatte lite extra havre till skorpan. Och innan hon tillsatte den knackiga toppningen toppade hon kirsebärfyllningen med två brutna Cherry Hershey-barer.

Relaterad
No-Bake Cherry Cream Cheese Dessert

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 350 F.
  2. Smörj och mjöl en 9-by-13-by-2-tums bakpanna.
  3. I en skål, kombinera tårta blanda, 6 matskedar smöret och 1 kopp av den rullade havre. Reservera 1 kopp av detta för krumpning och lägg åt sidan.
  4. Till kvarvarande blandning i skålen, tillsätt ägg; blanda väl. Tryck på pan. Häll körsbär fyllning över skorpa; spridas till omslaget.
  5. I en stor skål, lägg till den reserverade 1 koppsmjölblandningen, resterande 1/4 kopp havre, resterande 2 msk smör, hackade pekannötter och brunt socker. Blanda väl. Strö över körsbär.
  1. Baka i den förvärmda ugnen i 30 till 40 minuter, tills toppningen är lättbrunad.

* Om du använder burk (15 oz vardera) körsbär i juice, häll i en 2-kvarts gryta. Kombinera 3 msk majsstärkelse med lite juice och rör om för att lösa upp rör om i kirsebärblandning. Tillsätt 1 till 4 matskedar socker, eller smaka på. Vrid värmen till medelhög och koka den; minska värmen och simma tills den är tjock. Om nödvändigt, tjockna mer med lite mer majsstärkelse upplöst i en liten mängd kallt vatten.

Fler recept

Cherry Pretzel Dessert Recept

Färsk Cherry Crumble

Cherry Cobbler med Crumb Topping

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 112
Totalt fett 7 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 3 g
Kolesterol 16 mg
Natrium 110 mg
kolhydrater 11 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)