Carolina Ribs med röd paprika sås

Dessa revben är belagda med en Carolina-stil gnidning och bastad med en smaskig röd pepparsås. En riktigt utsökt upplevelse!

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered revben genom att ta bort membranet från undersidan av revbenen. Detta görs bäst genom att använda en trubbig kniv för att arbeta membranet bort från benet i ena änden av stället och sedan gripa det med en pappershandduk. Det ska komma undan lätt och med lite övning kommer du att kunna göra det snabbt. Trim av allt löst fett eller kött.

Förbered rökare eller grill . Om du använder en grill behöver du en indirekt värme.

Du kommer att vilja hålla en temperatur runt 225 grader F / 110 grader C i 4 timmar, så planera därefter. Säsongspannor med Carolina gnugga och placera på grillen eller i en rökare. Medan revbenen lagar matlagning, förbereda grillsås. Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt sova på låg i 10 minuter. Ta bort såsen från värmen och lägg åt sidan. När såsen svalnar, reservera halva såsen för servering.

Koka revben tills köttets inre temperatur når en temperatur runt 185 grader F / 85 grader C. Pensla med grillsås. Efter ca 10 minuter vrider revbenen över och borstar med sås hela tiden under tillagningsprocessen. Servera med reserverad halva röd paprika sås.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 716
Totalt fett 32 g
Mättat fett 11 g
Omättat fett 14 g
Kolesterol 197 mg
Natrium 3 300 mg
kolhydrater 43 g
Kostfiber 4 g
Protein 64 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)