Slow Cooker Baby Back Ribs

Dessa spädbarn i ryggen kanske inte badas i rök, men de har fortfarande mycket smak. Detta långsamma kokta recept ger dig en bra uppsättning revben, även om du inte kan förbereda den utomhus. Om du är ute efter en rökt smak, lägg sedan till en liten mängd flytande rök mot slutet av tillagningen. Du kan också köpa en rökig grillsås för att göra jobbet.

Vad du behöver

Hur man gör det

1. Trim överflödigt fett från revben och ta bort membranet från baksidan. Ribbplattan kan behöva klippas i hälften beroende på storleken på din långsamma spis.

2. Kombinera torra ingredienser och gnugga över ribban. Placera revben i den långsamma ugnen eller Crock-Pot tillsammans med lagret och laga högt i 1 timme. Minska till lågt och laga mat i ytterligare 5 timmar.

3. Ta bort revben från långsam spis, dumpa eventuell vätska som kan ha ackumulerats under tillagningsprocessen.

Lägg ribban tillbaka i den långsamma ugnen och lägg till 1 1/2 koppar / 360 ml grillsås. Täck och koka på låg i ytterligare 2 timmar.

4. Ta försiktigt bort revbenen från långsam spis. Vid denna tidpunkt blir köttet ganska ömt. Skär i enskilda revben, eller strimla och använd som köttpåfyllning för smörgåsar. Lägg till extra sås om det behövs.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1341
Totalt fett 62 g
Mättat fett 22 g
Omättat fett 27 g
Kolesterol 394 mg
Natrium 2.282 mg
kolhydrater 65 g
Kostfiber 2 g
Protein 124 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)