Brown Rice Pudding Recept för Crockpot

Redigerad av Katie Workman.

Jag gillar att göra ris i Crockpot , så varför inte rispudding? Du eliminerar behovet av att förkoka riset med detta Crockpot Brown rice Pudding Recept, och den långa långa matlagningsprocessen gör det bruna riset perfekt ömt utan att vara överkokt. Kokosmjölk ger rikedom och bara en aning (knappt märkbar) av kokosnötsmak till detta crockpotbrunt rispuddingrecept.

Var noga med att använda ett långkornigt brunt ris för detta rispuddingrecept. Jag gillar bäst jasmin eller basmatiskt brunt ris. Några människor gillar att äta deras rispudding med en regna av tung grädde över det också.

Ris är trevligt: ​​för middag ...

Grönsakssallad och Brun Risssalad med Honey Citron Dressing

Tomat Skallion Ris

Grillad fläskfilé med brun risslaska

Kubanska svarta bönor och ris

Risbollar

... och efterrätt!

9 Special Rice Pudding Recept

Kokos Rice Pudding Brûlée

Spansk rispudding

Choklad Dipped Strawberry Rice Pudding Pops

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Tappa långkokaren med matlagningsspray. Skölj riset.
  2. Tillsätt ris, kondenserad mjölk, kokosmjölk, kanel och tranbär eller russin till Crockpotten och rör om. Täck och koka högt i 3 till 5 timmar eller lågt i 5 till 7 timmar (se Not).
  3. Du kan servera rispudding varm eller placera den i en stor skål eller mindre enskilda behållare och låt svalna till rumstemperatur. Vissa människor gillar också deras rispudding kylda.

Obs! Längden av tillagningstiden beror på storlek, form och temperatur på din Crockpot samt vilken typ av ris du använder för receptet.

Nyare långsamma kokar tenderar att laga sig snabbare och vid en högre temperatur, så kolla rispudding på kortast koktid för att se om det är gjort. Skålformade långkokare tenderar att fungera bra med detta recept och brukar också laga sig snabbare. Experiment, du kommer snabbt att ta reda på vilken tid som fungerar för dig, men när du kommer hänga på tidpunkten kommer du att veta för framtiden och behöver inte vara så vaksam.

Missa inte våra favoritpuddningar:

Enkel och Creamy Butterscotch Pudding En klassiker.

Lätt och luftig chokladpudding Njut av denna krämiga skönhetsskuld.

Oreo Dirt Dessert Denna pudding är säker på att behaga både vuxna och barn - lägg bara till en gummy mask eller två!

Fruktsallad och Vaniljpudding Recept Lätt och friskt! Särskilt bra för det varma vädret söta tand.

Södra Bananpudding Bara fantastisk bananpudding.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 992
Totalt fett 66 g
Mättat fett 56 g
Omättat fett 5 g
Kolesterol 34 mg
Natrium 167 mg
kolhydrater 96 g
Kostfiber 8 g
Protein 15 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)