Biscuit Mix Drop Dumplings för Stew

Har du bra minnen av familjens måltider med kyckling och dumplings eller stek och dumplings? Du kommer gärna veta att fluffiga droppdumplings är superklara att göra med en kexblandning.

Du kan använda vilken kexblandning du föredrar, som Bisquick, från mataffären. Om du har några i ditt skafferi, var noga med att kolla "bäst av" datumet. Om du slutar använda gammal mix, speciellt en låda som du har öppnat och lämnat på hyllan i veckor eller månader, kommer du att upptäcka att dumplings inte kommer att stiga. Det är bäst att använda ett nyöppnat paket med blandning för att få ljusa, fluffiga dumplings.

Om du föredrar hemlagad snarare än en butiksköpt mix, prova detta recept för att göra din egen kexblandning . Du kan använda den för dumplings, kex, pannkakor och mycket mer.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. I en blandningsskål kombineras 2 koppar kexblandning (Bisquick, etc.) med 3/4 kopp mjölk.
  2. Rör om blandningen med en gaffel tills ingredienserna fuktas ordentligt.
  3. När din gryta är nästan redo att tjäna, släpp matskedar av dumplingsblandningen över toppen av den simmerande gryta.
  4. Koka över låg värme (mild simmer) i 10 minuter, avtäckt.
  5. Täck och koka i ytterligare 10 minuter. Det kan hända att du behöver röra om det några gånger för att hålla grytan av brännhet.

För att servera, skaka försiktigt en del av grytan toppad med en dumpling i en individuell serveringsrätt.

Om du har rester, håll dumplingsna med grytan och kylda. Du kan skänka en servering i en skål för att värma i mikrovågsugnen. Medan lite bröd inte går bra i mikrovågsugnen, dumplings vanligtvis mikrovågsugn väl, även om de kan vara lite fuktig snarare än fluffiga.

Tips och variationer för dumplings

Du kan lägga till torkade örter eller riven ost till smeten för mer smak. Rosemary eller salvia kan gå bra med kycklinggryta.

Recept för Basic Dumplings : Om du vill göra dina dumplings från början utan att använda en kexblandning, här är ett recept som endast använder mjöl, natron, salt och mjölk eller vatten. Du kanske undrar varför du betalar mycket mer pengar till en låda med mix. Det är speciellt ett smart sätt att göra dumplings om du inte är osannolikt att använda en låda med blandning när du öppnar den innan det går dåligt.

Dumplings för kyckling och dumplings : Det här receptet gör snyggare dumplings. Medan dumplings vanligtvis helt enkelt släpptes i en gryta, med dessa kommer du att rulla ut degen och forma former som hjärtan för att njuta av en färskare fest.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 101
Totalt fett 4 g
Mättat fett 2 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 16 mg
Natrium 171 mg
kolhydrater 12 g
Kostfiber 0 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)