Bakade Crisp Tostada Skal

Detta bakade, skarpa Tostada Shells recept är ett enkelt sätt att göra basen för tostadas eller taco sallader i ugnen. I stället för att steka mjöl eller majs tortillas, bakas de så att de är bättre för dig och lättare att göra också. Du måste hålla koll på tortillorna när de baka eftersom du inte vill att de ska bli för bruna eller brinna.

Använd dessa skal för de uppenbara tostadorna-men också för att servera en Tex-Mex- sallad. Stapla i några gröna, avokado och kubbar av Pepper Jack ost, sedan toppen med en ranch salladsdressing gjord med malet jalapenos och tärad rödpeppar.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Värm ugnen till 400 F.
  2. Borsta tortillorna lätt med oljan med en bakverkborste och strö över salt- och / eller chili-pulver, om så önskas. Du kan även spruta dem med valfria kryddor som cayennepeppar, kumminfrö, kumminpulver eller färska örter som oregano eller koriander.
  3. Placera tortillorna i ett enda lager på två kakor. Baka tortillorna i 5 minuter, vrid sedan tortillorna med hjälp av spatler eller tångar, ombilda kakorna och baka i 3 till 6 minuter tills tortillorna är skarpa och ljusbruna.
  1. Använd direkt eller lagra för senare användning.

Hur man lagrar Tostada Shells

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 307
Totalt fett 13 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 942 mg
kolhydrater 42 g
Kostfiber 5 g
Protein 6 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)