Spring Roll-Inspired Steamed Bullar

Tänk dig om en super fransk thailändsk vårrull kombineras är det godhet med en kinesisk ångad bulle. Tja, det är vad som händer i dessa vårrullinspirerade ångade bullar. Så fortsätt och byt ut rispappret för dessa lite söta, lätta och luftiga ångade bullar och lägg till söt en docka av en del kryddig chili sås, några krämiga skivor avokado, skarpa trådar av morötter och gurkor runt, zippy betade röda lökar, kryddig jalapenos och umami-rik hoison sås. Om du gillar det varmt, lägg till lite Sriracha eller sambal och gör dig redo för att njuta av en nästan perfekt skuldfri behandling.

Vad är det? Feelin "som om du inte kan äta bao utan fläskmag? Prova detta recept !

(Oh och FYI, jag har skrivit detta recept som om du har frysta ångade bullar till hands - Men om du vågar göra dem själv rekommenderar jag att du följer detta recept från Epicurious eller prova din hand på denna fusksversion från Steamy Kök.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förbered ångade bullar i enlighet med detta och sätt åt sidan under en varm fuktig handduk tills du är redo att montera.
  2. Smidigt fördela chili sås, avokado, morot, gurka, rödlök, jalapenos, hoisosås och de hackade jordnötterna. Servera omedelbart med en sida av sriracha och skull om så önskas.