Kyckling Tostadas Recept

Alla har hört talas om tostadas , men det här Tex Mex receptet är vanligtvis tillverkat med nötkött eller strimlat kokt nötkött. Min version är gjord med kyckling; kyckling nuggets, för att vara exakt, för ett mycket enkelt recept som är snabbt att göra och läckra.

Ibland använder jag falska kycklingnuggor i detta recept. De är gjorda av soja och är förvånansvärt bra. Faktum är att jag har serverat faux nuggets till människor som verkligen trodde att de var kyckling! Du kan använda de eller regelbundna kycklingnuggarna i det här enkla receptet.

Jag hittade nyligen några refried bönor som jag tycker är fantastiska. De är dehydrerade, så du lagar dem i kokande vatten tills de är tjocka och släta. De har mycket mer smak än canned sorten och jag rekommenderar dem starkt. Du kan köpa dem på Amazon.com. De kommer också i en fettfri version.

Och tostada-skalen kommer från Amazon.com också. Jag har gjort detta recept i flera år, men jag var alltid tvungen att steka majs eller mjöl tortillas och steka dem själv, vilket inte är en trevlig process. Så jag upptäckte att du kan köpa tostada shells som är premade; ta bara ut dem ur paketet och ladda dem med påfyllningarna.

Titta på dessa underbara tostador med allt du vill ha. Avokadoerna jag köpte för detta recept när jag tog bilden var inte snygg, så jag lämnade dem bara ut. Du kan använda avokado, guacamole, syltade jalapenos, hackade tomater, salsa, gräddfil, taco sås eller någon annan toppning i Tex Mex genren.

Servera dessa tostadas med massor av servetter, eftersom de är röriga att äta, och en kall öl eller lite iste.

Vad du behöver

Hur man gör det

Förbered kycklingnuggarna enligt anvisningarna på förpackningen. Öppna sedan burken med refiterad bönor och värm dem i en stekpanna på spisen. Eller om du köpte dehydrerade bönorna, förbered dem enligt paketets anvisningar.

När nuggetsna är kokta till 165 ° F och de refiterade bönorna är heta, montera resten av ingredienserna. Gör tostadorna genom att placera ett tostada-skal på en tallrik. Sprid med några av de refried bönorna och topp med de heta kycklingnuggorna.

Sedan toppa med den strimlade osten, som smälter på den heta kycklingen. Lägg sedan till någon av de andra pålägg som du vill ha.

Faktum är att varje middag väljer sina egna påfyllningar och låter alla göra sina egna. Njut av varje bit av dessa läckra tostadas.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 1555
Totalt fett 20 g
Mättat fett 5 g
Omättat fett 7 g
Kolesterol 95 mg
Natrium 117 mg
kolhydrater 253 g
Kostfiber 29 g
Protein 86 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)