2 Ingrediens Crock Pot Pork Roast

Spice upp din långsamma kokt måltid med detta snyggt salsa-täckt fläskstegrecept. Det är enkelt att göra och den perfekta weeknightskålen som är säker på att behaga familjen.

Detta grundläggande recept kräver helt enkelt att du lägger till en tomatbaserad salsa till den långsammare spis med din fläskbröd. Ändå kan du snabbt anpassa det - lägg bara till dina egna kryddor eller hackade chili peppar för att ge den en extra spark.

Brödet kan strimlas och användas för smörgåsar, eller för att fylla majs eller mjöl tortillas, enchiladas eller burritos. Du kan använda din egen hemlagad salsa (det finns ett receptförslag nedan), vilket gör disken ännu bättre. Om du letar efter en lättare salsa, ge majs salsa med peppers recept ett försök.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera grillen i långsam spis. Strö med koshersalt och nymalt svartpeppar och täck sedan med salsan.
  2. Lägg till ytterligare kryddor som önskas. Kummin, chili pulver eller en taco kryddblandning är trevliga alternativ. Lägg till finhackad jalapeno paprika om du gillar extra krydda.
  3. Täck och koka på lågt i 6 till 8 timmar, eller tills steket är gaffel tenderat.

En snabb och färsk salsa att försöka

I en skål kombinerar du 2 koppar hackade och fröna tomater med 1 klyftad finmalet vitlök.

Lägg till några matskedar av hackad lök, 1 matsked malet jalapeno peppar, 2 matskedar hackad koriander och juice av en liten lime. Tillsätt salt och peppar efter smak och blanda allt ihop.

Mer Homecooked Pork Loin Idéer för middag

Det kan vara lätt att fastna med samma fläsklinsrecept. Du vet att din familj älskar det, så varför röra med perfektion, eller hur? Ännu något så enkelt som en stek kan använda lite pizazz, men här är några enkla och läckra fläsklinsreceptidéer.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 368
Totalt fett 20 g
Mättat fett 7 g
Omättat fett 9 g
Kolesterol 131 mg
Natrium 143 mg
kolhydrater 2 g
Kostfiber 1 g
Protein 41 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)