Vegan Kokosmjölk Frosting Recept

Du kan använda kokosmjölk för att göra en enkel veganskokos frost på bara några minuter. Med bara tre enkla ingredienser är detta ett snabbt och enkelt mejerifritt och äggfritt veganskt recept.

Kokosmakan är subtil i detta recept, vilket kanske inte är exakt vad du vill ha. För en starkare kokosnöt smak, försök med att använda konserverad kokosnötsflöde i stället för kokosmjölk och tillsätt bara en liten nypa salt för att få fram smakerna. Om du använder kokoskräm, kommer du sannolikt att behöva använda lite mer än 1/4 kopp, eftersom kokoskräm blir tjockare och tätare än kokosmjölken.

Om du behöver en tårta att gå med frosten, prova den här ananaskakoskakan . Du kan också använda kokosmjölkens frost som ett alternativ till gräddeost på en vegansk morotkaka eller bläddra igenom några av de mest populära och enkla vegankaka recept idéerna .

Du kanske också vill laga denna kokosnöt frostning med sprinkling strimlad kokos eller kokos flingor ovanpå din efterrätt. Det kommer att göra en bra presentation samt att ge din toppning en extra burst av kokosnöt smak.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Placera ingredienserna i en skål.
  2. Vispa eller blanda alla ingredienser tills isningen är jämn och krämig, tillsätt mer pulveriserat socker eller vätska efter behov.
  3. Använd frostning till is en tårta, muffins eller andra desserter.

Recept tips:

Mer Vegan Frosting Recept
Traditionella frostrecept använder ofta mejeriprodukter som mjölk, smör, grädde och gräddeost. Dessa recept byter dem för vegetariska ingredienser:

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 201
Totalt fett 12 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 4 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 144 mg
kolhydrater 24 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)