Ananas kokosnötkaka

Detta extremt fuktiga Ananas Coconut Cake recept är gjort från-början. Receptet är laddat med rostade nötter, kokosnöt och ananas. Anvisningarna kräver att kakan ska kylas innan servering, men jag föredrar det varmt.

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 grader F. Smörj en 9x13 bakpanna.
  2. Kombinera mjölet, bakpulveret och saltet i en liten skål med en whisk och sätt åt sidan. I en stor skål kombinerar ägget, 2 koppar socker och burken med krossad ananas med juice. Blanda väl. Rör i mjölblandningen och blanda tills den bara kombineras och inget mer mjöl syns. Häll smet försiktigt i den färdiga panelen. Baka kakan i 25-30 minuter.
  1. Medan kakan bakar, kombinera den återstående koppen socker med smöret och indunstad mjölk i en tung kastrull. Koka upp blandningen. Rör det hela tiden i 3 till 4 minuter. Ta bort det från värmen och rör i pekannötterna, kokosnöt, vanilj och citronsaft.
  2. Efter att ha tagit kakan ur ugnen, peka hål i kakans topp med träskedshandtag. Häll heta iset över den heta kakan. Låt ananas kokosnötkaka svalna helt på stativet innan det serveras. Eventuellt servera med vispad grädde.
Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 203
Totalt fett 8 g
Mättat fett 3 g
Omättat fett 2 g
Kolesterol 24 mg
Natrium 125 mg
kolhydrater 33 g
Kostfiber 1 g
Protein 2 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)