Vegan Blueberry Pancake Recept

Det är inget som en varm pannkaka som spränger med blåbär på en helgmorgon. Men om du har saknat pannkakor efter att ha gått vegan, eller om du bara vill ge din frukost en ny twist, är det här sättet att skapa en perfekt lat helgmorgon eller en elegant brunch. Plus, detta veganska pannkaka receptet är helt äggfritt, mjölkfritt och som alla vegetariska livsmedel , kolesterolfria också! Plus, dessa enkla veganpannkakor är lätta och fluffiga och lätta att piska upp. Njut av!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Blanda mjöl, socker, bakpulver och salt i en stor skål.
  2. Lägg till mjölk och olja utan dagbok och blanda tills det är väl kombinerat.
  3. Häll blåbären i smeten och rör om tills den kombineras.
  4. Släpp sked av smet på en het smutsad grill och laga i ungefär tre minuter på varje sida.
  5. Servera med sirap, färsk frukt, sylt eller någon soja eller kokosnöt yoghurt.

* Cooks Anteckningar:

Letar du efter mer söta provsmakande vegetariska och veganska frukostreceptidéer? Titta inte längre. Dessa frukost behandlar är säker på att tillfredsställa veganer, vegetarianer och omnivorer lika.

källor:

Haney, R. (nd). Hälsosam olja att använda i pannkakor. Hämtad 20 november 2016, från http://healthyeating.sfgate.com/healthy-kind-oil-use-pancakes-2210.html

Sugar, J. (2016, 27 mars). 100-Calorie Fluffy och Sweet Vegan Pannkakor. Hämtad 20 november 2016, från http://www.popsugar.com/fitness/Vegan-Pancake-Recipe-35270589

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 159
Totalt fett 3 g
Mättat fett 1 g
Omättat fett 1 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 997 mg
kolhydrater 30 g
Kostfiber 3 g
Protein 4 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)