Traditionellt Carne Asada Recept

Carne Asada är en traditionell mexikansk maträtt som har vissa likheter med tacos och fajitas. Skiv upp det tunt skivade köttet med dina favorit toppings och en tortilla, och du får en god måltid.

Vad du behöver

Hur man gör det

Kombinera röda vinäger, olivolja, vitlök, salvia, salta, salt, paprika, torr senap och kummin i en liten skål för att göra marinaden. Blanda väl. Placera biff i en förslutbar plastpåse eller grunt bakfat. Skydda med marinaden. Se till att köttet är välbelagt. Låt sitta i minst 6 timmar i kylskåpet.

Förvärm grillen. Ta bort kött från marinade och häll marinade i en liten skål. Tillsätt steksås till marinade och blanda väl.

Placera biff på grillen över medelvärme. Titta noggrant för att undvika flare-ups. Grillbiff tills den når önskad doneness . Pensla med reserverad marinaden under den första halvan av grillningen endast. Värm tortillas genom att förpacka dem i folie och placera på grillen. Låt varma i 5 till 10 minuter, vrid en gång. När biffen är färdig, ta bort från grillen, låt vila i 5-6 minuter och skära över spannmålen i tunna remsor. Servera med tortillor, lök, chili, salsa och guacamole.

Näringsriktlinjer (per portion)
kalorier 4300
Totalt fett 129 g
Mättat fett 46 g
Omättat fett 37 g
Kolesterol 147 mg
Natrium 10 111 mg
kolhydrater 624 g
Kostfiber 45 g
Protein 149 g
(Näringsinformationen på våra recept beräknas med hjälp av en ingrediensdatabas och bör betraktas som en uppskattning. Enskilda resultat kan variera.)