Tequila-Infused Margarita Cupcakes

Ett av våra must-have-köksartiklar är "Shot Top" muffinsinfusörer från Wilton. Med fångstfrasen " Muffins är mina cocktails ", hur kan du gå fel!

Wilton har hittat ett sätt att lägga till ett roligt roligt till dina muffins. Nyckeln är "skott toppen". Allt du behöver göra är att snipa i slutet, fylla med din favoritsprut och kläm den sedan i din muffin. Tänk på det - möjligheterna är oändliga. Chokladmuffin med en burst av rött vin, nyårsaftonmuffin med en hint av champagne eller till och med citrondroppmuffin med ett extra skott av vodka! (självklart kan du alltid använda "Shot Top" infusionsmedel för att lägga till alkoholfria ökar av smak samt med fruktjuice.)

Detta recept är perfekt för en kommande Cinco de Mayo fiesta . Muffinsna är beredda med Margarita mix och det finns en antydan av tequila i glasyren. Cupcakesna infunderas sedan med en extra boost av tequila för att verkligen få festen påbörjad! Även sockret som kantas runt muffinsna mimar den saltade fälgen runt ett Margaritas glas. Garnera med en lime kil på toppen och njut!

Vad du behöver

Hur man gör det

  1. Förvärm ugnen till 350 F. Förbered muffin-tennet genom foder med bakkoppar.
  2. Blanda i mixblandaren, blanda kakablandning, Margarita mix, äggvita, olja och limezest. Blanda på låg i 30 sekunder sedan medium i 2 minuter. Sked smeten i bakkappar, fyllning ca 2/3 full.
  3. Baka 22 till 24 minuter eller tills en tandpetare sätts ut ren. Kyl i pannor i 5 minuter, avlägsna sedan från kokkärl och kyla helt innan frostning.
  1. För isbildning, slå förkortning, smör och lime zest med mixer tills det är slät. Gradvis tillsätt socker, 1 kopp i taget, klätt bra efter varje tillägg. Tillsätt tequila och slå tills ljus och fluffigt.
  2. Sprid grädde på muffins . Stänk grönt slipningssocker runt kakans kant och garnera med extra limezest.
  3. Klipp en liten öppning på toppen av Shot Tops Infuser. Placera snittöppningen i tequila och pressa toppen för att fylla. Sätt in den snittiga änden i muffinsna. När du är redo att äta, pressa på toppen av Shot Tops Infuser igen för att infusera tårta med tequila.